Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktorozgryzcccc

HM, JAK TO ROZUMIEC...

Polecane posty

Gość jaktorozgryzcccc

Nowa szkoła, klasa. .. ost rok.. matura.. i on. Ja w zwiazku od 2 lat, on z tego co wiem tez.. nie od niego ...szukałam na nk szkoły i klasy do której się przepisac i tam był jego profil, calkiem przystojny.. napisałam do niego odnosnie klasy jak jest itd jak sie przepisywalam, Jasno mi okreslil, miły chłopak.. w klasie przysiadał sie do mnie na początku..siedział ze mna, sympatyczny, pisalismy na gg..jak się szkoła zaczęła to wieczorami coś zagadałam do niego i pisalismy.. nie mam zamiaru zostawic mojego chłopaka, ale nie ukrywam spodobał mi sie.. a ostatanio.. nie ma go na gg, jak jest to znika za 2 minuty..napisałam cos do niego jak go nie bylo, patrze pojawił sie czekam czy odpisze nie odspisał .. jak upomniałam sie to oschle cos odpowiedział.. teraz jest na gg na zw pisze do niego dobrej nocki, a on nic i juz nie siedzi ze mna raczej w klasie jak to interpretowac

Gość jaktorozgryzcccc
nie robiłam sobie nadziei wiadomo ale dziwi mnie to zachowanie jego tym bardziej, że głupio mi go o to spytac w sumie przeciez nic miedzy nami sie nie wydarzyło, ale po jego aluzjach itd wiedziałam, ze mu sie podobam a tu taakaa zmiana

Gość z jakiej okazji
nie wiemy... moze boli go to ze jestes w zwiazku? albo lecyz kompleksy

Gość jaktorozgryzcccc
własnie on o omoim zwiazku moze wiedziec jedynie z nk ze zdjec.. nie wiem .. ale wydaje mi sie, ze widzial je na poczatku juz.. nie wiem sam mowi, ze mało siedzi, ma jedno zdjecie i kilku znajomych odpisał teraz ze dziekuje bardzo i buziak ale inaczej jak dawniej.. nic z tego nie rozumiem..

Gość ee tam duzo
ale czego w zasadzie chcesz od niego skoro masz faceta?

Gość jaktorozgryzcccc
nie chce nic, ale dziwi mnie jego zachowanie przedtem siedział ze mna, usmiechał sie, sporo pisalismy ale nic na temat cnaszywch zwiazkow, on chyba nie wie, ze ja wiem, ze ma laske.. wiem to od koleżanki z klasy jest bardzo inteligentny wszystko było na dystans a teraz juz nawet ze mna nie siądzie nie rozumiem nic

Gość ee tam duzo
mi się wydaje że on Ci się po prostu podoba i masz na niego ochotę... a to nieuczciwe wobec Twojego faceta... ma laske, może ona wyczaiła że ma z Tobą takie zażyłe stosunki i się postawiła... zajmij się może swoim chlopakiem

Gość jaktorozgryzcccc
Szczerze? tak. Myslalam o nim jedynie czysto fizycznie w roznych sytuacjach ale wiem, ze nie zdradze mojego faceta ma duze oczy i usta, bardzo mądrze mówi, ma duzą wiedze co ukrywac, spodobał mi się.. mysle, ze jego panna nie wie nic, bo by mi nie odpisał z buziakiem.. poza tym nie byłaby w stanie go raczej sprawdzac na gg cały czas, a numerów kom swoich nie mamy

Gość jaktorozgryzcccc
no a mi głupi o w ogóle teraz do niego pisac skoro on nie pisze to co mam sie narzucac.. nauczyciel mnie zaprosil do biurka by cos podpsiac a on na to NO JA BYM **** TEZ CHĘTNIE ZAPROSIŁ i taki maslany wzrok fajnei było pisac miło na gg wieczorem a potem widziec sie w szkole i nieśmiało na siebie czasem spojrzec

Gość jaktorozgryzcccc
...

Gość tttytytyty
ty nie kochasz swojego chlopaka. Potrzebujesz nowych wrażeń, ale grunt jest niepewny hahaha. 98 % lasek tak robi. Dopoki nie znajda nowego, starego nei zostawia choc cos sie wypaliło.