Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CSI89

brak seksu:(

Polecane posty

tak samo rzadko zdarzają się prawiczki w moim wieku. Inne dziewczyny mają większe doświadczenie, w gronie moich znajomych jestem uznawana za porządną dziewczynę bo się nie puszczam na imprezach w kiblu

Gość 3 partnerow w twoim wieku
ja cie tez uwazam za porzadna, ale sam jestem prawiczkiem i to starszym i juz stracilem nadzieje, ze spotkam dziewice

znajdziesz, sama mam znajomą któa jest 2 lata starsza ode mnie i jeszcze nigdy tego nie robiła, więc takie dziewczyny nie wyginęły

Gość grulkita
mama tak samo jak autorka :( kurde, wlasnie o tym myslalam, i trafilam na ten wątek, nie wytrzymuje juz, np teraz... A autorko masturbujesz sie?

sam juz nie wiem, czy szukac dziewicy, czy dac szanse innym. tez mi strasznie brakuje seksu w zyciu

Gość grulkita
mysle juz o seksie chyba z 2 godziny, a kiedys taka nie bylam. Najgorsze jest to ze bez jakichkolwiek uczuc tez nie umiem, z jakims pierwszym lepszym... Ale juz z kolegą, takim bliższym chyba bym sie zdecydowala, po prostu słonce plus hormony równa sie masakra. mam 21 lat

Gość kaaarol25
a ja od 3 lat jestem w zwiazku i od 3 lat zero sexu poza sporadycznym masezem recznym przez partnerke mam juz tego dosc ile to mozna czekac az sie przestanie bac...

może to dziwnie zabrzmi ale nie masturbuję się, nie daje mi to przyjemności, po prostu do tego potrzebuję mężczyzny więc od prawie roku nie miałam orgazmu nie licząc przez sen oczywiście....

do kaarol25, myślę że warto czekać bo jak się dziewczyna przełamie, to może okaże się boginią seksu tylko tego jeszcze nie wie i nie czuje. Jak będziesz ją do czegoś zmuszał, to się zamknie w sobie i prędzej czy później obróci się to przeciwko Tobie. Zależy też czy ją kochasz...

no ale ile mozna na ten seks czekac. ja tez juz powoli nie wytrzymuje z braku tego

trzeba czekać tyle ile trzeba. Tylko że już też nie wytrzymuję ale będę twarda, niedługo zmieniam mieszkanie, zaczynam drugi kierunek studiów, poznam nowych ludzi więc może wtedy kogoś uda się poznać i w końcu zrealizować skrywane pomysły.... mrr

mnie zalamuje, ze nic sie nie zmienia, a chcialbym poznac jakas dziewczyne, z tym ze wokol mnostwo rozwiazlych albo takich co mialy przynajmniej paru-kilku partnerow

Gość kaaarol25
kocham ja ale tak jak wyzej ile mozna czekac przed nia nie powiem mialem calkiem dobrze chociaz i moze byly to przelotne znajomosci teraz 3 lata i nic.. a korci mnie ze nie wiem do tego dosc czesto mam propozycje od bylych kolezanek narazie daje rade ale nie wiem ile jeszcze tak pociagne

Kaarol, jeżeli ją kochasz to poczekaj, może naprawdę się boi, a rozmawiacie o tym, dlaczego się boi? A jeżeli faktycznie nawet spokojne rozmowy nie pomagają, to wyobraź sobie, że przez całe życie będziesz z takąwiecznie bojącą się dziewczyną i co wtedy? Raz na miesiąc po ciemku pod kołderką? Może się mylę, lepiej by tak było dla ciebie

jak juz ktos sprobowal seksu, a potem taka przerwa to dopiero musi byc katorga

no widzisz, więc nie marudz:) żartuję. Dla prawiczka/dziewicy to też nie jest łatwe, to podobna sytuacja, chcesz kogoś spotkać ODPOWIEDNIEGO i tyle.

ja już 5 miesięcy tego nie robiłem i też powoli zaczyna mi to dokuczać. najgorsze że szaleństwa coraz mniej mnie kręcą, a kobiet do nadających się związku ze świecą szukać

a co to znaczy kobieta nadająca się do związku? śmieszne określenie:)

wyobraz sobie mężczyznę nie nadającego się do związku, a potem jej żeński odpowiednik :) pośród wolnych kobiet jest to jakieś 90% przypadków :)

to zjawisko powinno być jakoś wyraźnie oznaczone żeby nie utrudniać odnalezienia się osobom, które do siebie pasują :D

tak, nadający się do związku powinni się świecić na czerwono a nie nadający się na niebiesko. Ciekawe jak by było w moim przypadku:)

autorko mimo, ze nie jestes dziewica to widze ze potrafisz byc bardzo wstrzemiezliwa i czekasz na milosc. szacunek. naprawde

zawsze mówię prawdę ale tak mówią wszyscy, więc nie musisz mi wierzyć. Ale możesz:)

to ja nie mam pojęcia czemu nie umiesz znaleźć. mój ścisły, logiczny umysł nie potrafi rozwiązać tej nielogicznej układanki :)

oj, da się wytrzymać bez dotykania się. Po prostu nigdy tego nie robiłam nawet jako dziewica i tak mi zostało, to dlatego jak już jestem w związku, to nie daję odetchnąć facetowi,