Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CSI89

brak seksu:(

Polecane posty

Gość tresrs
wiekoszsc tak mowi , ale fakt jest taki ze wytrzymują gora do 20 roku zycia i sie puszczają .

ja tam zdania nie zmieniam i chce mięć w życiu jednego faceta, który w dodatku będzie moim mężem...

Gość Monique2222
Ja nie mowie ,ze to źle ,ale nie umowilabym sie z prawiczkiem taki jest fakt. kazdy ma wolna reke i uprawia tyle seksu co chce ,ale niech nie obraza innych bo np maja kochankow jak sa samotni

Gość tresrs
ja nie umówiłbym sie ze zużytą laską . Mam swoje zasady .

Gość Monique2222
no i dlatego dziewczyna ,która jest nie dziewicą i prawiczek rzadko się umawiają i wszystko ;)

Oj Monique2222, spodziewałaś się że będę pochwalał twoje zachowanie. Na szczęście kurwienie się nie jest jeszcze społecznie akceptowane.

Gość Monique2222
ja uważam osobiscie z prawiczkami i dziewicami powyżej powiedzmy 21 lat coś nie jest tak do konca

Gość Monique2222
ja sie niczego nie spodziewałam kto chce może mnie krytykować i ja innych ;) prawictwo też nie jest powszechnie akceptowane :p

Gość tresrs
zużyte laski są jak zuzyte tampony .

no ja bede mieć 27, ale nie zamierzam z tego powodu rozpaczać, wierze ze dla jakiegoś faceta to będzie miało znaczenie... aha i jestem normalna :)

Gość Monique2222
a prawiczkowie są jak eunuchowie ;)

Gość prawiczki po 20stce
sa normalne. to zwykle chlopaki, ktorzy sa wybredni, a ze piekne kobiety tez sa wybredne, to ciezko im poznac dziewczyne, bo na brzydule to oni maja uczulenie

Gość Monique2222
hahaha no to mnie rozwaliłaś czyli niby wszytskie dziewice i prawiczkowie po 20-stce to same okazy piekności ? :D

Gość prawiczki po 20stce
jest wielu przecietnych chlopakow, ktorzy chca miec piekna kobiete i wola byc sami niz z brzydka. jako, ze nie maja szansy u innych niz brzydkie to godza sie ze swoim losem i to akceptuja i wola byc prawiczkami

Gość Monique2222
a jak facet jest przystojny i wybredny to i tak znajdzie ładna i fajna dziewczynę :P

Gość Monique2222
no coż to widocznie jest nie tylko przecietny z wyglądu. Bo znam naprawdę ładne dziewczyny z malo ciekawymi facetami

Gość prawiczki po 20stce
rzadko tak sie zdarza. piekne kobiety zwykle sa z facetami przystojnym albo majetnymi. a ze niektorzy faceci wola byc sami niz z przecietna kobieta to sa prawiczkami

Gość Monique2222
z moich obserwacji wynika ,że nie tak rzadko bo znam parę przypadków ,że chłopak nie jest ani piekny ,ani bogaty ,a ma ładną dziewczynę. Jakby ludzie dopierali się na zasadzie przystojny z piekną i brzydki z brzydką to ludzkosć by wyginęła . popatrz troche po ulicach na pary

Gość prawiczki po 20stce
to tez raczej chodzi o to, ze takie chlopaki by nie mialy smialosci uderzyc do "najladniejszej dziewczyny na roku na studiach", a wokol takiej zawsze sie kreci tlum przystojniakow. poza tym przecietny chlopak moze zwyczajnie uwazac, ze na piekna dziewczyne nie zasluguje

Gość Monique2222
oj od razu dorabiasz sobie swoje teorie.. różnie bywa w zyciu.

Gość Monique2222
Poza tym nie znasz chyba życia, kierujesz się ciagle stereotypami. Ze za piekna dziewczyna będą uderzać sami przystojniacy itd. a tak nie zawsze jest . czasem przecietnym facetom wydaje się ,że są boscy jak apollo,a czassem to tez od tej dziewczyny zalezy nie tylko od urody. Strasznie nie zyciowo myślisz i stereotypowo

Gość Monique2222
albo że piekni są tylko z pieknymi brzydcy z brzydkimi .. to są straszne stereotypy

Gość Monique2222
I też Ci powiem ,że ja uchodzę za ładną ,ale uderzają do mnie rózni faceci . czasem Ci przystojni czasem przecietni , a pewni siebie. a ja sie nie kieruję tylko wyglądem . Bo co z tego ,że facet przystojny jak dziwny z charakteru. ja już bym wolała przecietnego i pewnego siebie, serio...

Heh, założyłam ten topic żeby się wyżalić ale jak zwykle wszyscy się kłócą. bezsensu

Gość 3 partnerow w twoim wieku
to duzo

wcale nie tak dużo ale zaraz mnie ktoś nazwie puszczalską.

Gość 3 partnerow w twoim wieku
nie jestes puszczalska, ale to dosc sporo partnerow. duzo chlopakow w twoim wieku to jeszcze prawiczki, a dziewczyny w wieku okolo 21 lat to rzadko dzisiaj sa dziewicami