Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CSI89

brak seksu:(

Polecane posty

Chyba bym nie wytrzymała 10 lat bez seksu, to jest jak powietrze, no chyba, że się akurat z nikim nie spotykasz. Czasami mam ochotę się zwyczajnie puścić jak to robią niektóre moje rówieśniczki, tak by było najprościej rozładować się ale to nie o to chodzi. Bez uczucia to tak jakby lizać lizaka który jest w opakowaniu, nie to samo.

Próbowałam kogoś poznać przez portale randkowe, myślę "może tak też można, niektórym się udaje, może i mi", ale niestety, totalna porażka. Gdzie są prawdziwi mężczyźni w tym mieście?

Offermo, prawdziwy facet to taki, który potrafi wywołać we mnie falę namiętności, wibracje, motylki w brzuchu

Gość głupota u kobiet to nie wada
Gadasz coś od rzeczy.

hm też tak miałam, myślałam, że energię mogę przeznaczyć na coś innego w moim wypadku więcej się uczyłam, malowałam, zajmowałam bratankiem ale natura się odezwała i już nie daję rady. Teraz na ulicy jak widzę przystojnego faceta to wyobrażam sobie go nago, jak by było z nim ale nie tylko w łóżku ale tak wogóle być z nim. Kiedyś tego nie było.

Zawsze na początku jest taki szał - fascynacja - w końcu decydujesz się z nim przespać potem jesteś w niebie , nie możesz się nacieszyć, a z upływem czasu wszystko już traci kolor , nie cieszy jak dawniej....i co dalej?

uozmaicam:) Ze mną nigdy nie jest nudno, miałam 3 facetów z czego z jednym byłam ponad 3 lata i nie było w naszym związku rutyny, oj nie.....

ja też nie jestem zwolenniczką cichego seksu po bożemu, więc seks sam w sobie nie jest dla mnie nudny. Tylko bardziej nudzi mnie tak jakby jego,,przesyt". Ale wiesz jak jest w związku - bierzesz pod uwagę też potrzeby partnera, więc idziesz na ustępstwa kiedy on chce częściej... Bardziej mi po tych 9 miesiącach brakuje czułości, przytulenia...

Gość ja narazie niestety
sie zwyczajnie puszczam :( 6 msc temu sie rozstalam z facetem byl moim 1 wiec teraz nadrabiam braki ale chuj z tego seksu mam.ani przyjemnosci ani nic.byle by byl zeby nie poscic.

Ja z kolei potrzebuję tak samo intensywnego seksu 3 razy pod rząd po godzinie jak zwykłego przytulania i całowania przez parę godzin bez podtekstów. To były czasy.... Mam wrażenie, że już nikogo nie poznam, że zestarzeję się w samotności a przecież mam dopiero 21 lat ale mam zasadę "nic na siłę" Znowu odwiedziłam Sympatię ale jakoś mam wrażenie, że tam każdy szuka seksu

Dzięki ale na razie nie widzę nikogo na horyzoncie. Idę już spać, znowu sama w dużym łóżku ze swoimi "pomysłami". Chcę je w końcu zrealizować!!! Dobranoc to tyle

Gość a w dupke lubisz?
?

Topik, ma dwie strony(parafrazując) na obu uda a pomiędzy nimi nuda. ;)

punk girl Ponad 20 lat temu też nosiłem irokeza, ale wolałbym w ogóle niż z kimkolwiek. Kobiety też wtedy były inne.

Gość mincio
Ehhh.. 21 lat to mlody wiek jeszcze sie nauprawiasz sexu w swoim zyciu zobaczysz;)... A teraz dobranoc tez ide spac ;p...

wychodzi na to że w Lublinie nie ma porządnych facetów, a może podeślesz jakieś swoje fotki, profil na facebook albo co :D

Gość autorko a co sadzisz
o seksie bez zobowiazan?

Gość Monique2222
ja też nie mogłabym żyć bez seksu więc jak nie mam stalego faceta szukam kochanka ;) ale narazie mam stalego

Gość Monique2222
a kochanka nie trudno znaleźć choćby w klubie ,czy na jakis wyjazdach..

Gość Monique2222
I nie mowię o byle jakich kochankach bo wiadomo jak ktoś jest np za niski , nie odpowiada mi jego wygląd lub zachowanie to sie nie umawiam z nim ;)

Gość to latwo jestes

Gość Monique2222
dlaczego łatwa? chce mi sie seksu to szukam kochanka ,a nie wytrzymuje ile się da dla zasad ;) poza tym latwa to bym była jakbym sie brala za piewszego z brzegu ,ktory mi nie odpowiada do konca :P Jak gośc mi nie opowiada pod tym wględem ,że mi się nie podoba, ,że jest kiepski w łóżku ,albo zbyt nieśmiały ,albo dziwny z charakteru to się nie umawiam z nim więcej. poza tym uważam ,że jeśli ktos nie ma takich zasad,że seks po ślubie iw ogóle to co jest złego w kochanku?

Heh, łatwo powiedzieć poszukaj sobie kochanka. Najperw muszę kogoś poznać i musi coś zaiskrzyć, dopiero potem seks, bez uczucia, to tylko czysto mechaniczne działanie, jak zwierzęta. Jak jestem zakochana, to nabiera innego znaczenia. Seks zakochanych różni się od seksu przyjacielskiego. Każdy to wie.

Gość Monique2222
czasem spotykałam takiego faceta ,że prawie od razu iskrzylo ;) a nawet jeden z tych kochanków zostal moim ztałym facetem po jakims czasie

Monique, nie przejmuj się takimi komentarzami, uważam, że jeżeli ktoś szuka sobie kochanka, obie strony znają zasady gry, to żadna ze ston nie jest krzywdzona o ile nie jesteś w związku. Każdy sobie radzi jak może, tyle, że ja tak nie umiem ale też i takiego zachowania nie potępiam.

Gość Monique2222
Ja się nie przejmuje bo wiem ,że z pierwszym lepszym się nie,, puszczę" ;) to może sprobuj się poumawiać z jakimś facetem najpierw ,a potem zobaczysz czy zaiskrzyło czy nie