Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtdgfbc

Pierwszy raz na DWA BATY i co później? Zmiany?

Polecane posty

Gość kotnka
a mi się marzy...

Gość gość
:D :D :D No gościu z tym "seksem w służbie" to już poszedłeś po bandzie. Taka impra to tylko GB najlepiej w jakimś klubie. Są kobiety które nawet to lubią i faceci których podnieca widok tak zdominowanej swojej "połówki"- mnie się za bardzo nie podoba.

Gość gość
27.01.14 gość to dobry gość:) ile kobiet na to namówiłeś?:)

Gość niuniunio
Dobry cytat, ale 7 to za dużo ;) A wracając do tematu, to jak po takiej akcji wygląda Wasz związek? Wiem, że każdy ma inaczej, ale niepewność powoduje ciekawość

Gość gość
Hej. Ile kobiet namówiłem? Jak sięgam pamięciom to żadnej nie namawiałem. Za każdym razem wyszło tak jakoś samo. No i oczywiście było tak że to ja zostałem zaproszony jako ten 3-ci. Jak to jest "po"? Pisałem już że mam przyjaciół z którymi się spotykam i niewiele znam małżeństw o których mógłbym powiedzie że bardziej się kochają niż oni. O przypadkach takich że związki nie przetrwały tego typu eksperymentów tylko słyszałem. Nie znam osobiście, ale wydaje się że nie bardzo miały one poukładane relacje już wcześniej. Natomiast dla mnie widok ukochanej podczas ekstatycznego uniesienia i wręcz zwierzęce pożądanie wzbudzone przez 4 ręce, dwie pary ust, dwóch silnych mężczyzn nie jest problemem. Kiedy się kogoś bardzo kocha i mu ufa, nie ma miejsca na zazdrość.

Gość gość
(y)