Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjazn miedzy kobieta a mezc

ja się chcę przyjaźnić a druga osoba nie

Polecane posty

Gość przyjazn miedzy kobieta a mezc

mam problem. chcę być dobrą osobą. nikogo nie oceniam po narodowosci czy plci. kazdego chcę docenić... ideałem nie jestem oczywiście bo też mam swoje "odchyłki" ale ogólnie staram się. kiedy zaczynam przyjaźnić się z kolegami to mam naprawdę szczere zamiary ale oni po czasie robią się zazdrosni i zapominają o mojej przyjazni na koszt zauroczenia, które się w nich buduje a buduje się ono już nie wiem czy bardziej dlatego, że jestem miła czy ze względu na mój wygląd. mam potem dylemat jak wytłumaczyć, że kogoś naprawdę lubię ale nie kocham jako mężczyzny. wiem, że oni się zauraczają moim wyglądem bo to nagminne nawet u tych, których mało znam ale też chcę ładnie wyglądać dla samej siebie. chodzi mi o to jak to zrobić by mnie takie sytuacje spotykały - czy się może przyzwyczaić i z mężczyznami nie kolegować czy może tolerowac te przykre sytuacje, które mnie potem spotykają na rzecz uczuć? nie puszczam się. spałam dawno temu z kilka razy z chłopakiem i koniec i dlatego przykro mi wysłuchiwać takich romantycznych tekstów bo nie wiem co na nie odpowiadać skoro i tak nic między moimi kolegami a mną nie będzie. możecie mnie tu "zjechać" bo pewnie mi się należy.

Gość Nie ma przyjaźni damskomęskiej

Gość StudentIroku
Powiem wiecej przyjazn wogole nie istnieje...:) Odpowiedzcie sobie same ile macie przyjacioleczek ktorych nie lubicie

Gość insomnia91
damsko-męska nie istnieje, zawsze jedna albo druga osoba coś poczuje. mój kumpel z którym znam się 7 lat zakochał się we mnie. nie potrafię tego odwzajemnić, jednocześnie nie chcę go stracić (jako przyjaciela)

Gość moim zdaniem istnieje jeślif
faktycznie chcecie, żeby to była przyjaźń, bez żadnych seksualnych podtekstów: całowanka, przytulanka, spania razem itp. Często zdarzają się takie przyjaźnie: np. przyjaźnią się dwa małżeństwa i mąż mojej przyjaciółki jest moim przyjacielem a mój mąż jej. Rzecz w tym, że dzieciaki naoglądają się "Jeziora marzeń" i mówiąc przyjaźń mają na myśli kochanka na pół gwizdka. Taka przyjaźń nie istnieje.

Gość arancione
dalej sie nabierasz na te bajeczki? przeleciec cie chcą. to jest ta ich wielka przyjazn a potem milosc. dlaczego facet chce przeleciec przyjaciolke? dlatego bo ją sobie wlasnie wziął na przyjaciółkę.

istnieje pod warunkiem ze oboje beda dla siebie anty-seksualni czyli nie bada sie sobie podobac pod wzgl fiz

może chodzi o to że z mężczyźni z którymi chcesz się zaprzyjaźnić nie wierzą w takie coś jak przyjaźń między kobietą i mężczyzną ...