Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MietekzGdyni

Narkotyki

Polecane posty

Gość MietekzGdyni

Jak uważacie-zakazać czy nie? dlaczego?

Gość StudentIroku
Zakazc bo widok narkomanow obrzydza

Gość już są zakazane
a moim zdaniem nie powinny, a już na pewno nie tak bez dyskusji.

Gość ...niecierpliwa...
"""jak mozna zakazac narkotyki jak juz sa "Zakazane"""" No właśnie..... słuszne uwaga!! I widać jak są zakazane!!! Po postach można poznać, a nawet po zakładanych topikach!

Gość ...niecierpliwa...
Faktycznie sugeruję, ale nie tak dosadnie, jak to określiłeś. Chodzi mi o łatwy dostęp do narkotyków, i o to że niektórzy nawet nie wiedzą, że są zakazane!

Gość insomnia91
chcesz to bierz. ale co zrobić jak jakiś naćpany zabija Ci na drodze męża/dziecko? nie mam pomysłu jak zwiększyć bezpieczeństwo, to samo z pijanymi. jesteś wolnym człowiekiem, możesz pić. ale nie wsiadaj potem za kierownicę. to samo z pogotowiem ratunkowym. wysyłają (jak u mnie w mieście) jedyną karetkę do jakiegoś nawalonego nastolatka, przez co nie ma możliwości transportu samotnie mieszkającej staruszki, która pada na zawał. ludzie 'pod wpływem' powinni zwracać za pomoc medyczną. sorry, milionowe długi szpitali same się nie spłacą

Gość już są zakazane
Narkomania to niestety ciężka choroba. Nie ma sensu zastanawiać się, czy zawiniona, bo wtedy musielibyśmy wyjąć spod publicznego dostępu do leczenie palaczy czynnych i biernych którzy zapadli na raka płuc, kobiety które nie trzymają moczu po ciązy (bo same chciały zajść), dzieci które zaziębiły się chodząc bez czapki i osoby, które złamały kość w czasie sportu wyczynowego. To nonsens, po to się ubezpieczamy, żeby z tego korzystać.

podobno zakazany owoc najlepiej smakuje ale dzięki temu...ze narkotyki są zakazane jest mniej osób je pobierających ...tak mi się wydaje

Pierwszy post pokazuje kim jest autor. :P Nie można zakazać czegoś co już jest zakazane. ;)

Gość EDEK WĄS
Narkotyki to również alkohol i papierosy. Wolałbym widzieć ludzi spalonych marihuaną niż nachlanych piwskiem i wódą. Wszystkie narkotyki powinny być dozwolone.

Gość arancione
g. prawda. jak narkotyki sa nielegalne to cholernie zanieczyszczone i to od tych mieszanek i dodatków ludzie schodzą i trafiaja do szpitala.

Gość EDEK WĄS
insomnia - jeśli chodzi o leczenie to problem leży w NFZ w publicznej lecznicy. Jeśli była by prywatna służb zdrowia to zapłaciłabyś składke za siebie 4x tańszą i nie musiałabyś sponsorować jakichś pijusów i ćpunów. A tak czy chcesz czy nie chcesz i tak musisz wybulić dwieście pare złoty na NFZ.

Gość piotrek112
odsyłam do tego blog'u ponieważ jest fajnie napisany i trafia do ludzi, znajdziesz coś na temat legalizacji jak również postulaty polityczne młodych chłopaków, osobiście chciał bym żeby rządzili naszym krajem . www.whatsthatfuzz.wordpress.com