Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robercik83

Samotne noce :(

Polecane posty

Gość robercik83

Cześć dziewczyny Od jakiegoś czasu mieszkam sam i bardzo źle znoszę samotne noce. Nie mam żony, dziewczyny, dzieci. Mam wyższe wykształcenie, pracę, samochód, jestem wysportowany (typ postury- biegacz), 176cm wzrostu. Jestem z Górnego Śląska. Chciałbym poznać kobietę z okolic, która tak jak ja nie lubi spać sama... Powinna mieć poczucie humoru, i choć odrobinę inteligencji. Wiek jest dla mnie obojętny (ja mam 27), podobają mi się kobiety w różnym wieku, młodsze i starsze również :P Powinna być też miła, gorąca i lubić do białego rana... w chwilach odpoczynku potrafiąca umilić czas ciekawą rozmową. Ze swojej strony gwarantuję to samo :) Wygląd jest dla mnie drugorzędny, ważniejszy dla mnie jest charakter i dopasowanie fizyczne. Jeśli o mnie chodzi to staram się być zawsze zadbany, pachnący i uśmiechnięty. Niektórzy mówią że jestem przystojny. Mam też ewentualnie kilka zdjęć. Gdyby czytała to jakaś samotna duszyczka, to byłoby mi bardzo miło, gdybym otrzymał maila - robercik_83@o2.pl Mam nadzieję, że Cię spotkam i nie będę musiał już nocami usychać z samotności. Pozdrawiam i życzę miłego dnia, mimo że to deszczowy poniedziałek to na pewno będzie fajnym dzionkiem :)

Gość seksowna Grażynka
Chcę spać z Tobą. Mam 97 lat.

Gość robercik83
dopiero polowa miesiaca a ja juz sie spłukalaem na odlotach :( potrzebuje takiej co za darmoche da

Gość agata-----
ale co lubic do bialego rana?:>

Gość robercik83
bedziemy wspolnie wcinac nasz kal to chyba oczywiste???

Gość agaassiaa
szkoda ze tak daleko mieszkasz bo brzmi niezle :P

Gość robercik83
podszywaczu, daj sobie spokój :P Grażynko, niestety za dużo masz latek dla mnie.

Gość bhjbj
robercik, duszyczka faceciku, przestan uzywac zdrobniusien bo to bardzo nie meskusie:O

Gość robercik 83
moja mamusia z tatusiem zrobią mi braciszka

Gość qfaaaaaaaa
Czy sponsoring cie interesuje ?

Gość robercik 83
Sponsoring czyli co dokladniej?? Ja Tobie place, a Ty spisz ze mną? Moze i to by bylo dobre, ale moglbym Ci zaplacic jedynie za jedna noc, na wiecej mnie nie stac.

Gość robercik 83
ale nie wiem czy lubisz takie ogromne bananki jak mój, 12 cm jak stanie

Gość robercik83
Gdyby interesował mnie sponsoring to bym siętutaj nie wpisywał :) PS: Podszywacze RAUS !

Gość robercik83
Prawdę mówiąc to wolałbym taką co mi będzie płaciła. Bo pomimo wyższego wyksztaucenia, od kilku lat jestem na bezrobociu.

Gość robercik83
W biura matrymonialnych zarejestrowani są sami faceci :) Dlatego postanowiłem napisać tutaj.

Gość robercik83
Faceci nie wchodzą w grę, najwyżej poszukam kogoś innym sposobem :)

Gość alice_in_chains
hej , napisałam do Ciebie, odezwij się :)

Gość robercik83
Paniom za całą noc zapłace 100pln, nie jest to moze duzo ale wiecej kieszonkowego na miesiac od rodzicow nie dostane. Niech ma swiadomosc, ze dam Jej cale swoje krolestwo. A bedzie miala ze mną jak w niebie, kupie prezerwatywy zapomnialem napisac.

no rece opadają. jak żeś taki przystojny, usmiechniety i wogole zaje*sty to czemu nie umiesz sobie znaleść laski ;(