Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcela30

zaczynam od dzisiaj (13.09.2010)

Polecane posty

Witam wszystkich zainteresowanych. Od dzisiaj zaczynam odchudzanie. Chcę raz na zawsze pozbyć się zbędnych kilogramów i wyglądać ładnie. Mam zamiar stosować się do zasad zdrowego żywienia i ćwiczyć. Mam nadzieję, że ktoś się przyłączy i będziemy się wspierać wzajemnie w walce ze zbędnymi kilogramami

Gość monalisa111
przylaczam sie do ciebie. Moja waga wyjsciowa 75!!!

Gość Studentcik
Przylaczam sie waga wyjsciowa 84 kg Zdrowe sniadanie (750 kcal) - zaliczone V

Gość grubka:)
czesc dziewczyny:) Ja tez dzis startuje z dietka:) do sylwestra zamierzam ważyć 70kg a do wakacji upragnione 60kg:) Mam 176cm i waże 80kg-niestety! Na śniadanko wszamałam grahamke z odrobina serka topionego + herbatka:) Powodzenia:)

Gość Studentcik
Na sniadanie bylo -300ml mleka -80gr owsianki -100gr suszonych rodzynek -grejpfrut (pol) -Kawa -orzechy wloskie Razem;jakies 800 kcal:) Do lonca dnia musze jeszczez zjesc jakies 1500 kcal

Gość Studentcik
Dieta??uh ta dieta nie ma swojej nazwy , poprostu zdrowo sie odzywiam , i dostarcczam tyle skladnikow organizmowi ile potrzebuje.

grubka - zapraszamy , jaką dietę zamierzasz stosować? zaczernij sobie nicka i pisz jak najwięcej studentcik - ja podobnie - dieta ok. 1200 kcal

Gość Studentcik
Ale ja do konca dnia musze zjesc jeszcze 1500.. Czyli razem 2300-2400/dzien

Moja dieta to poprostu jesc jak najzdrowiej i sie ruszac:) Zamierzam sie trzymac mniej wiecej 1200kcl do 1400kcl najwiecej. Najwiekszy mój problem to słodycze ale zamierzam je wyeliminowac całkowicie..:)

grubka - ja podobnie uwielbiam słodycze... i to mnie gubi, ale tym razem się nie dam, wzrostu mam mało, bo tylko ok. 159cm, więc muszę schudnąć!

Oj tak! ja tym razem tez sie nie poddam...slodycze kolejny raz ze mna nie wygraja:) Maz mi nie wierzy ze schudne ale ja mu pokarze...:) Juz niedługo zobaczy mnie w wadze z przed ciazy ale na tym sie nie skonczy:) Jestem mega zmotywowana:)

Gość Studentcik
zazwyczaj jest tak ze tylko na zalozeniach sie konczy:P Nie kupuj zadnych slodyczy , nie prechowuj zapasow- to nie bedziesz jadla co popadnie.

Grubka - ja zamierzam słodycze omijać szerokim łukiem ;-) tak będzie najbezpieczniej. Chciałabym schudnąć ok 20 kg, także długo to potrwa - ale cóż? a zamierzasz też ciczyć?

studencik to nie takie proste...nawet jak ja nie bede kupowała (bo nie bede) to moja mama codziennie kupuje a mam synka i zawsze mu cos przyniesie no a moj synus nie je caly czas slodkosci wiec słodycze w domu mam:( niestety

chciałabym również się przyłączyć muszę schudnąć jakieś 6 kg, też myślę żeby zacząć się ruszać i zdrowiej jeść

marcela30 to mamy podobny cel bo Ja tez zamierzam schudnac 20kg ale jak już osiagne 65kg czyli -15kg to tez bede zadowolona:)

grubka, no to faktycznie nieciekawie - bo choćbyś nie kupowała, to i tak będziesz mieć "stałe dostawy" słodyczy; a sama wiem, jak trudno się czasem opanować. Mam nadzieję, że jak zaczną kilogramy spadać - to wzrośnie motywacja i będziemy umaiły powiedzieć STOP słodyczom

cholercia musze ruszyc dupsko i wziasc sie za sprzatanie bo zamierzam jeszcze meza i synka na spacer wyciagnac ale to pewnie po obiadku:)

ja też biorę się do roboty ;-) ale zajrzę tu później miłego i dietetycznego dnia Ci życzę

Witajcie dziewczyny . To temat dla mnie, od dziś zaczynamy ostatnie starcie. Ważę 78.5 dziś rano....niestety i zaczynam walkę na nowo... Jaki mam cel?....70 które nigdy nie osiągnęłam.... mam 172 cm wzrostu. Wiem że można. Rok temu schudłam prawie 30 kg. Wiem że wszystko jest możliwe. Zmieniłam rozmiar z 46 na 38- 40. Na śniadanie: moje ukochane otręby górskie z cukrem...samych nie mogę przełknąć kawka i 1 łyz cukru.... Marzy mi się surówka z pekińskiej....może by tak pobiegać??? Więc do popołudnia. buziaki matylda

Hej wszystkim:):)! Ja też zaczęłam od dzisiaj:D:D Także jest nas coraz więcej! Życzę miłego dnia i nieopuszczającej motywacji!

witam nowe koleżanki :-) domela 🌻 Matylda 🌻 zgasmojeoczy 🌻 Super, że jest nas coraz więcej :-) to będzie nam raźniej. A jaką dietę stosujecie dziewczynki?

Gość mastercleanse
Dziś rozpoczęłam swoją 10 dniową kurację z Master Cleanse:) Swoje przeżycia opisuję na blogu http://mastercleanse.mylog.pl Serdecznie zapraszam do odwiedzin! Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny próbujące zrzucić trochę ciałka!:) Pozdrawiam! Agata

Gość PaniMondralisnka
Ja stosuje diete 500kcal dziennie w miesiac chce stracic 18 kg.... Potem bede systematycznie wychodzic z tego zeby waga sie utrzymala:)