Gość marzenkamarecka Napisano Wrzesień 14, 2010 Przyłączam się do Pani, która rozpoczęła wątek. Na fastdeal znalazłam kupon rabatowy na kurs zdrowego odżywiania i wyszczuplania w Krakowie. Ruszam od następnego tygodnia. Trza zrzucic kilka kilo na zimę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pinezka87 Napisano Wrzesień 14, 2010 Właśnie na zimę trzeba zrzucić parę kg by pózniej móc bezkarnie jeść świąteczne pyszności :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcela30 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Raznazawsze - witamy i zapraszamy - zaczernij sobie nicka i pisz z nami :-) Pinezka - ja też czasami podjadam wieczorem - ale mam nadzieję, że jakoś się nie dam ;-) A tak wogóle, to już jestem po obiedzie i teraz kawę robię \_/> jeśli macie ochotę to zapraszam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majka23................... Napisano Wrzesień 14, 2010 Ja dieta niskiego IG, bo też nie umiem się głodzić. A jak jeszcze chce chociaż trochę poćwiczyć, to już w ogóle umarłabym z głodu. Ja się dziś póki co trzymam, ale przy moim mężu, który podjada coś niemalże codziennie nie wiem ile wytrzymam bez grzeszków :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szogun28 Napisano Wrzesień 14, 2010 Pinezka a masz coś takiego, że wieczorem kładziesz się spać a tu jak na złość przychodzą Ci do głowy wszystkie pyszności na które nie możesz sobie pozwolić? masakra buuu. Właśnie byłam pobiegać i 15 minut ćwiczen dla wielkiego bębenka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pinezka87 Napisano Wrzesień 14, 2010 marcela - przyłączam się do kawy, została mi godzinka do końca pracy a i tak już dziś nic nie zrobię bo mi się nie chce ;-) szogun28 - jak się wieczorem kładę to jak na złość zaczyna mi burczeć w brzuchu i marzą mi się takie zwykłe rzeczy jak świeża bułka z masłem, jajka w majonezie ;-) nie jakieś tam krewetki królewskie czy kawior tylko właśnie to co mam pod ręką a czego nie mogę zjeść z powodu diety :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcela30 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 czyli wszystkie mamy podobnie ;-) nagle wieczorem głód.... :O podobno jeśli się je przez dzień małe posiłki, a często to pomaga.... (ale nie mnie akurat) - no cóż... trzeba się jakoś powstrzymać, alebo zjeść coś mało kalorycznego ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szogun28 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 hi hi no ja mam to samo:) przed nami wieczór, trzymam kciuki za nas Wszystkie żeby obyło się bez grzeszków - żywieniowych oczywiście!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcela30 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Szogun a jakie ćwiczenia wykonujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pinezka87 Napisano Wrzesień 14, 2010 Postaram się powstrzymać przed wieczornym podjadaniem ale będzie ciężko :-) zbieram się powoli do domku. Trzymajcie się i nie dajcie się zachciankom ;-) pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcela30 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Pinezka Ty też się nie daj przeciwnościom losu (czyli jedzeniu ;-) trzymaj się dzielnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IGI_77 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Cześć dziewczyny!!! U mnie od rana dietkowo I śniadanie : 1 kromka z szyneczką i ogórasem 1 jabłko II śniadanie : 1 kromka z szyneczką i ogórasem Teraz obiad :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saphe 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 No wieczorne napady głodu są najgorsze... Ja się staram zjadać jakaś smaczną białkową kolację żeby mnie później nie kusiło. I się zapijam zieloną herbatą i wodą ;P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcela30 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Igi witamy na jakiej jesteś diecie? Saphe - no właśnie te wieczory najgorsze.... aż nieraz człowiekowi żal, cały dzień się trzyma, a potem przychodzi wieczór i załamka :O ale musimy się nie dać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IGI_77 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ja jestem na MŻ, liczę kalorie moja dieta to max 1500kcal, ale staram się zatrzymywać na 1200-1300 kcal. Jak jest więcej nie rozpaczam, ale liczę żeby nie było dużo więcej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcela30 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 IGI ja podobnie, a jeszcze chcę się zabrać za ćwiczenia - mam zamiar jeździć na rowerku stacjonarnym i skakać na skakance :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majka23................... Napisano Wrzesień 14, 2010 Załamana, mam jutro spotkanie, a tu ledwo się wbiłam w stare spodnie, z czasów gdy już byłam grubsza... Brzuch się wylewał niemiłosiernie... Okropny widok. Codziennie będę robić program na brzuch z płyty, ale pomyślę poważnie nad jakimś basenem i pilatesem. Jak tego nie zrzucę to chyba stłukę wszystkie lustra. A kiedyś mogłam się opychać wszystkim, ale zachorowałam na PCOS i tak się zaczęło tycie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzka 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Witam dziewczyny.Moge wam polecic swietna ksiazke z ktora udalo mi sie schudnac po ciazy.Tytul tej ksiazki to ,,Plan wypłukiwania tuszczu,,polecam kupilam na alegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgasmojeoczy 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ja próbuje do końca września nie objadać się słodyczami... Mam nadzieję, że mi się uda...Na razie małe kroczki, ale małymi krokami do dużego celu;)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domela 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 dziewczyny na wieczorny głód polecam herbatkę ziołową jak wypijesz filizankę to zaraz lepiej się czujesz no i dużo jest herbatek odchudzających zaczęłam pić taką z herbapolu i wydaje mi się że jest naprawdę skuteczna, a co do ćwiczeń to dzisiaj klapa na całej linii nawet nie miałam czasu pomyśleć o tym żeby poćwiczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saphe 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ja wróciłam z fitnessu właśnie ;) 2h :) I czuję, że mnie endorfiny rozrywają :P Na kolację serek wiejski light + 2 kromki chleba razowego z szyneczką i pomidor. No i jeszcze niepewna jest sprawa piwka w plenerze... ;) Ale to zobaczymy co z tego wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcela30 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 witam z kubkiem kawy... ależ dzisiaj senna jestem - nie wyspałam się, bo szłam spać ok. 2:00 a wstawałam przed 6:00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szogun28 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Cześć ja też z kubkiem kawy:) słabo spałam bo głód mi dokuczał. Marcela te moje ćwiczenia na brzuch to nic szczególnego, zwykłe brzuszki, unoszenie tułowia na przemian raz do jednego raz do drugiego kolana, takie tam co mi przyjdzie do głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szogun28 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Cześć ja też z kubkiem kawy:) słabo spałam bo głód mi dokuczał. Marcela te moje ćwiczenia na brzuch to nic szczególnego, zwykłe brzuszki, unoszenie tułowia na przemian raz do jednego raz do drugiego kolana, takie tam co mi przyjdzie do głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcela30 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 ja właśnie piję herbatkę owocową, a potem jeszcze kawę wciągnę, bo głowa mnie boli :-( ale to z niewyspania.... a Wy jak sobie radzicie dziewczynki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcela30 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Szogun to ja podobnie tylko, że jakieś tam przysiady, pajacyki ;-) itp. jakoś brzuszków nie lubię - ale muszę się do nich zmusić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saphe 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ja właśnie wróciłam z siłowni i pochłonęłam II sniadanie ;) dzisiaj zjadlam już owsiankę, serek wiejski z truskawkami (pycha) i trochę winogron. Rano biegałam bo cudem na chwilę przestalo padać :) Wieczorem idę jeszcze na fitness a póki co chyba zaraz zasnę taka pogoda.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgasmojeoczy 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 ja wstałam 2godzinki temu i jakaś taka bezsilna jestem...wczoraj miałam zły dzień i jeszcze znajomi wpadli z naleweczką i różnymi pysznościami-także porażka po całej linii;/;/ moja dieta umarła śmiercią naturalną...cóż dzisiaj znów zaczynam, ale wieczorem idę na imprezę także słabo to widzę.życie.ale wy dziewczynki nie dajcie się:)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pinezka87 Napisano Wrzesień 15, 2010 Cześć dziewczyny, widzę że się jakoś trzymacie a ja dopiero jem jakieś normalne śniadanie bo wcześniej zwyczajnie nie miałam czasu, zapchałam się tylko jogurtem i waflami ryżowymi. Dziś mój facet pichci, ciekawa jestem co wyczaruje, oby nie schabowego :-) oczywiście bym zjadła ale pózniej dodatkowa seria ćwiczeń a pogoda taka że ćwiczyć się nie chce :-) trzymajcie się pozdrawiam ciepło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropka w kropce 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Hej Dziewczyny! Ja chyba też się przyłącze tylko, że od dzisiaj. Załamałam się jak przed chwilą stanęłam na wadze ;( Myślałam o diecie Dukana - jakie są wasze doświadczenia z tą dietą? Kurcze :( w życiu tyle nie ważyłam co teraz. No nic trzeba się za to wziąć porządnie. Trzymam za Was kciuki:) i pozdrawiam:) Owocnego Chudnięcia Dziewczyny!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach