Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toja12345

HIV

Polecane posty

Gość toja12345

Chciał bym wam przedstawić moją sytuacje. 29.08 byłem z kolegami na piwie. Utrąciłem szyjke i skaleczyłem się w warge. Po godzinie zatamowałem krew. Po 3 h spotkałem kolege i wypaliliśmy papierosa (on palił pierwszy ja dokończyłem). W poniedziałek tj 6.08 byłem u doktora gdyż bolał mnie brzuch miałem wzdęcia, zaparcia. Dzisiaj doszedł ból gardła. Na wieczór mam dreszcze. Lekarz powiedział że to może być drożdzowce. Ide w czwartek na kontrole. I moje pytanie do was czy mogłem się zarazić w ten sposób Hiv? Prosze o odpowiedź gdyż czytając temat o grzybicy żoładka natrafiłem na odpowiedź czy nie ma czasem Hiv. Prosze o szybką odpowiedź gdyż się denerwuje

Gość raczej HIV nie jest w twoim
przypadku mozliwy

Gość toja12345
ale na 100% czy jest jakieś ryzyko, bo tak sie boje że coś mi jest

29 sierpnia "zaraziłeś" się wirusem HIV, a dziś masz już pełnoobjawowy AIDS??? A u psychoanalityka byłeś???

Gość a ja wiem..
http://hivinfo.strefa.pl/ chłopie poprzez tego amego papierosa? ślina nie jest zakaźna az w takim stopniu poza tym skaleczenie zdążyło się juz jakoś zabliźnic po kilku godzinach jeżeli się zaraziłeś HIV to w inny sposób może masz po prostu HIV-fobie zrb test skoro cie to niepokoi

Gość a ja wiem..
" a dziś masz już pełnoobjawowy AIDS??? " to nie sa objawy AIDS jak już to objawy zakażenia HIV które czasem występują ... ale nie w przypadku autora tego postu .

Gość Monique2222
jeśli przez ten czas Twoja warga nie miała styczności z widoczną ilością krwi kogoś innego to nie możliwe jest żebyś się zaraził

Gość raczej HIV nie jest w twoim
na 100% to powie ci test nie ja ani nawet lekarz :O z tego co opisales HIV nie jest mozliwy i tyle.

Gość Monique2222
zakażanie przez ślinę jest poza tym nie możliwe . potrzeba by jej było parę litrów

Gość a ja wiem..
ślina ma jakieś ilości wirusa ale nie jest zakaźna

Gość toja12345
oj dzięki bo lekarz też coś kręcił. to musze jedynie wytruć tego grzyba. Papierosa palił najpierw kolega potem ja ranka sie zabliźniła lekko nawet nie pamiętam ale raczej mojej krwi nie było. a znowu na papierosie nie wiadomo ile śliny nie ma

Gość a ja wiem..
Leviatan jeżeli zakaziłeś się HIV to może to dać objawy / może ale nie musi - gorączka, dreszcze, grzybica jamy ustnej itp. Mogą być objawy ale nie muszą. A AIDS to choroba wywołana przez HIV która może przez lata się ie ujawniac. Ale mówimy o objawach zakażenia a nie chorobie

Gość każde dziecko wie
że poprzez ślinę HIVem nie można się zarazić

Gość jest to bardzo mało
prawdopodobne, zebys sie zaraził hiv w ten sposób

Gość Monique2222
Bo lekarze jak nawet jak coś jest praktycznie nie możliwe ,ale nie mają pewnosci czy nie miałes wtedy styczności z krwią itd bo mogłeś nie pamiętac na wszelki wypadek wolą powiedzieć żeby zrobić test itd. ale naprawdę w Twojej sytuacji to jest zupelnie nie realne chyba ,że wtedy calowałeś się z kimś komu też krwawiła warga tak ,że krew się mu lała ;)

Gość Monique2222
Bardzo mało prawodpodobne to jest np przy seksie oralnym bez wytrysku.. bo było tylko kilka takich przypadków na świecie. A w tej sytuacji to jest niemożliwe

Gość Monique2222
a zreszta jakby HIV się tak łatwo przenosił przez sline to wiesz ile by bylo zakażonych osób?

Gość toja12345
Nie z nikim sie nie calowałem. Własną krwią zarazić sie nie można. Tamowalem językiem. a papierosa wypaliłem po jakiś 2 3 godzinach od ustąpienia krwawienia

Gość Monique2222
no więc nie ma ryzyka i uspokój sie

Gość toja12345
Dzięki moni bo im bardziej czytałem o grzybicy żołądka tym bardziej mnie to przerażało. Teraz musze sie skupić by wybić drożdzaki co idzie mi dobrze bo po lekach czuje się coraz lepiej

Gość no ale ten twoj kolega z ktory
paliles jest zarazony hiv???

Gość Monique2222
nawet jak by był zakażony to i tak nie ma możliwosci zakażenia. musiałby też sobie rozciąć wargę żeby kapała z niej krew i wetrzec w warge kolegi. wtedy była by szansa

Jak wpadles wogole na pomysl, ze to HIV?? Czyzby twoj kolega od papierosa mial? Szczerze, to jesli tak, to dziwi mnie twoja lekkomyslnosc, bo choc jest male prawdopodobienstwo zarazenia przez sline, to i tak odwazne z twojej strony:/

Gość toja12345
Po jakim czasie występują pierwsze objawy ? Zaczeło się od poprzedniej soboty bolał mnie pęcherz. Wcześniej kilka dni przytrzymałem mocz. Rozgrzałem pęcherz przez weekend a od poniedziałku czułem uczucie pełna w żołądku przelewało mi sie odbijało się powietrzem, od soboty boli mnie gardło lekarz powiedział że mam powiększone węzły chłonne, mam zatkany nos i czuje w ustach jak bym miał angine. Miałem zaparcia zatrzymały mi się gazy, a teraz gazuje jak nie wiem co :D Postawił diagnoze że do drożdzaki a hivem nakręciłem sie gdyż przeczytałem tutaj na forum o grzybicy żołądka i był wątek o hivie popatrzyłem na objawy i takie lęki mam

Gość toja12345
Aha nie mam gorączki i dreszcze coraz rzadzsze ostatnio miałem jakieś 2 dni temu

Gość toja12345
Ludzie powiedzcie że przez śline i to w mikroskopijnej ilości zarazić sie nie można i mam drożdzyce bo oszaleje

Gość olllllllllllka
masz nerwice w postaci hivfobii.Nie ma możliwosci zarazenia,inaczej każdy z nas byłby chory.

Gość olllllllllllka
drożdżycę ma każdy po antybiotykach np jak nie bierze jednoczesnie lakcidu lub coś podobnego:)