Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toja12345

HIV

Polecane posty

Czyli tylko krew ? - sperma i wydzielina pochwy też !!! :D kurwa czytaj dokładnie bo juz nie mam na ciebie chłopie cierpliwosci :D :D :D :D :D :D

Gość toja12345
Oj ale mi ulżyło :D Musze wytruć tego grzyba i po problemie :D Do tego doszedł jeszcze zatkany nos

Gość chinota
toja, myślę że nie masz HIV-a tylko nerwicę lękową, włączyła ci się hipochondria, słyszałeś o czymś takim?

Gość toja12345
Chyba naprawde dostałem tej fobii. Cały czas szukam chorób w internecie. Wpisuje przyczyny jakie mam. Ale już przestane. Pójde w środe do lekarza niech da skierowania na badania porobie na obecnośc grzyba

Gość chinota
drożdżyca (kandydoza) nie jest łatwa do leczenia. U tradycyjnego lekarza będzie ciężko ci to wyleczyć, samymi lekarstwami, powinieneś też zmienić całkowicie dietę. Podobno drozdżyca może też powodować rozchwianie nerwowe, więc możliwe że nerwica ci się pojawia od grzyba. Proponuję poczytaj sobie stronkę http://www.candida.peet.pl/

Gość toja12345
Diete zmieniłem. Nie jem cukrów białego pieczywa, z mąki produktów. Z czego mogła mnie dopaść candida

Gość chinota
z osłabienia organizmu, z brania antybiotyków, ze złego trybu życia i złej diety. To jest popularna rzecz, byc może wielu z nas ma przerośniętego tego grzyba, ale o tym nie wie, dopóki organizm się nie osłabi. Nie wiem jak zmieniłeś dietę ale piwo i wino są zabronione, słodycze, cukier, miód, jak również ogranicz ilość prostych węglowodanow (np chleb).

Gość toja12345
Możliwe że obciążyłem żołądek. Zawsze lubiłem najeść się do syta wieczorami. A wydaje mi sie że zawaliłem się tymi piwami. Przecież w piwie są drożdze i żołądek nie wytrzymał

Gość kurkuma2o
jesli w jamie ustnej sa ranki krwawiace to mozna sie zarazic przez sline.

Gość toja12345
Te ranki to w mojej jamie ustnej czy kogoś? Nie wierze by tak szybko po tygodniu dopadły mnie ostre objawy zakażenia

Gość kurkuma2o
u ciebie, tez watpie zebys sie w ten sposob zarazil. chcialam tylko rozjasnic sytuacje, wyprowadzic was z bledu. tak szybko nie pojawily by sie objawy, chyba zebys mial bardzo oslabiony uklad immunoogiczny, co raczej nei wchodzi w gre. wiec sie nei martw, a dla swietego spokoju zrob test, tak za miesiac:)

Gość dkgewhbhdebgowh
Czemu do ch...y nikt nie napisze jakie są objawy HIV/AIDS -przeciez to to samo! NIGDZIE NIE ZNAJDZIESZ OBJAWÓW!! masakra1.Nie ch jakis doktorek napisze-błagam!

Gość toja12345
nie nie miłem nigdy żadnych ranek

Gość dkgewhbhdebgowh
Wg mnie-masz HIV.

Gość toja12345
Nie mam objawów grypy tzn brak gorączki nie bolą mnie mięsnie. Po lekach czuje się zmęczony, zrobie coś i nie mam siły. Może dlatego że mało spałem przez 2 noce

Gość olllllllllllka
nie masz hiv na 100 procent:) ale hivfobie napewno.

Gość olllllllllllka
człowieku przy nerwicy jak dopada silna możesz nie mieć siły zwlec się z łózka,człowiek czuje się jakby umierał a nie umiera.Ukad nerwowy swiruje stad objawy.Drozdzyca nie jest niczym spektakularnym,wiecej kefirów,mniej słodyczy,lakcid polecam kupic w aptece i bedzie ok:)

Gość franciszkaakaka
twoj kolega ma hiv ze sie obawiasz ? wydaje mi sie ze nie masz zadnego hiva moja kumpela podniosla z ziemi papierosa ktory jej wypadl z reki i zarazila sie gronkowcem wiec ty mozesz miec podobne objawy