Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienk@ z okienk@

jak poderwać sąsiada z góry?

Polecane posty

Wariant przystosowany do warunków biurowych: Zamiast dziurki w ścianie - poprosić, żeby ów macho wprawnie Ci włożył: - toner do spragnionej drukowania drukarki - pożądany plik wsadowy DOS, którego właśnie zapragnął Twój komputer informując o tym na ekranie - inne przyrządy znajdujące się w biurze przystosowywane do wkładania w cokolwiek :p Jeśli on nie ma poczucia humoru, po prostu spytaj: - Czy nie wyjdę na idiotkę, jeśli spytam wprost o wspólną kawę przy biuroym ekspressie? :D

poprosić, żeby ów macho wprawnie Ci włożył o! i to jest najlepsze rozwiązanie!:P

czy ten facet jest prawnikiem ? jeśli tak to dowiedz się czym on konkretnie się zajmuje tzn czy jest to prawo karne ?....czy cywilne ? możesz tam iść niby w imieniu jakiejś koleżanki po poradę czy zapytać ile taka porada kosztuje itd....

jeśli ten facet jest prawnikiem to być może po prostu to jest nasz komis i wystarczy poczekać aż nadzieje się na ten topik:)

Ja proponuję, żebyś wynajęła którąś wprawną w sztuce podrywu kafeteriankę (z tego, co widze aktualne kandydatki to Ike i czizas), one się za Ciebie przebiorą i poderwą A jakby to nie wypaliło, to podrywanego też można by zastąpić którymś z zainteresowanych problemem panów ;-) Głos w mojej sprawie - nie zaczepiaj pierwsza mężczyzny i nie proponuj lanczu. Lepiej udaj jakąś interesantkę

Gość koleżanka panienki z okienka
pan jest prawnikiem. panienka z okienka też pracuje w kancelarii prawnej, tylko jako asystentka. przed wejściem do jego biura stoi przeszkoda w postaci recepcjonistki/recepcjonistek. u nas w kancelarii zresztą też. Jako, że Panienka pracuje nie na recepcji, tylko ma gabinet w głębi bardziej, to go nie widzi, jak schodzi tymi schodami, więc nawet, jakby jej koleżanka z recepcji dała znać, że on IDZIE, to zanim panienka doleci do schodów to juz Pana dawno nie ma. Tak głupio go ścigać po schodach z zaproszeniem na kawe, no nie :) Fajnie by jakoś plynnie go złapać i zagadać. Tylko zastanawiamy się, jak to jakoś zgrabnie i nie-desperacko zrobic :)

one się za Ciebie przebiorą i poderwą" - ale ze razem? to wyjdzie albo kobieta otyla albo zbyt wysoka jak na standardy europejskie, no chyba ze sie zlepimy w innej konfiguracji :)

ja proponuję posłać lusię nie dość, że ma 6stkę z kokieterii to jeszcze potrafi specjalnie się pomylić, żeby odpowiednia osoba zwróciła na nią uwagę:P

no chyba ze sie zlepimy w innej konfiguracji nie będę zlepiać się z żadną czizas:P kto ją potem w razie co odklei?

Mnie tylko fascynuje jedna sprawa - jeśli tego faceta tak trudno namierzyć to skąd to "uczucie"? Przecież autorka nic nie wie o tym facecie oprócz nazwiska i maila, a widziała go może raz...

Mnie tylko fascynuje jedna sprawa - jeśli tego faceta tak trudno namierzyć to skąd to "uczucie"? Przecież autorka nic nie wie o tym facecie oprócz nazwiska i maila , a widziała go może raz..." - MS przypomne Ci ze to kobieta jest, o ile sie zalozysz ze juz ma wybrane imiona dla dzieci ? :)

znając życie Zs specjalnie będzie cię podlewał, żeby uprzykrzyć mi mój byt

czy ja też mam MSowi tłumaczyć? czy już zrozumiał? powalony liczbą wyczerpujących odpowiedzi ?

Gość panienk@ z okienk@
no tak jak coś na recepcji przekładałam, to tak mi pod nosem przechodził i fajny się wydał. nie mam imion wybranych, dziękuję bardzo. Ale jestem wybredna jeśli chodzi o facetów - a na ulicy pełno łysych - więc jak się znajdzie ktoś, kto może wydać się fajny - przystojny i inteligentny (może), to chyba warto spróbować. MOŻE okazać się, że facet jest głupim dupkiem, ale to juz późniejszy etap programu. A co jak jest fajny i wolny? A nuż a widelec?

MOŻE okazać się, że facet jest głupim dupkiem, ale to juz późniejszy etap programu. A co jak jest fajny i wolny? A nuż a widelec? to pozostaje ci wybrać odpowiednie rozwiązanie z tych zaproponowanych przez nas

Ike, w celach poszerzenia wątku zapytaj Czizas, jakie ona miała/ma wybrane imiona? rozumiem, że sama się wstydzisz?

Nie, chodzi o to, ze nie mam wybranych imion i nam się rozmowa nie sklei to marsz prędziutko wybierać !

"MS przypomne Ci ze to kobieta jest, o ile sie zalozysz ze juz ma wybrane imiona dla dzieci?" - To kwestia podróży poślubnej i wyboru jedynego słusznego OFE załatwiła jeszcze zanim miała jego adres? "nie doceniasz ms sily milosci" - zwłaszcza tej wirtualnej :) "MS, miłość od jednego wejrzenia" - Nie ma to jak profesjonalna fotka na NK? ;)