Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienk@ z okienk@

jak poderwać sąsiada z góry?

Polecane posty

moja dupka jest niewymiarowa więc wyniki będą przekłamane niech wypina sie ten, który wpadł na pomysł w płetwą

sprawdziłam komu przypadnie ten zaszczyt ZS ściągaj gacie będziemy się całować :P

Chciałbyś męczyc biednego dziobaka?! On jest zdaje się pod ochroną! " - to nie ja zaczelam o puszczaniu kakowego oka w kierunku pletwy jest pod ochrona? a kto zniszczyl waly i spowodowal powodz i pewnie mgłe ogonem wzbudza? nie dziobak czy bobr jakis inny? ze niby taki niewinny jest tak? :)

wszystko ci sie miesza czizas, bobry sa winne nadgryzienia pewnej brzozy, swoja droga to specjalne sowieckie bobry odpowiednio szkolone dziobak jest niewinny

wszystko ci sie miesza czizas, bobry sa winne nadgryzienia pewnej brzozy, swoja droga to specjalne sowieckie bobry odpowiednio szkolone dziobak jest niewinny" - a no faktycznie to takie małe bobruski :) znasz dziobaka i mozesz za niego poreczyc? myslisz ze nie ma haka na dziobaka? :)

znasz dziobaka i mozesz za niego poreczyc? a myślisz ,że skąd wie, ze po dziobaku nie trzeba wyjmować z pupci piór?:P

i mocno sie napina przy skladaniu jaj a to to cię w nim ujęło?

Gość eksy
więc na czym stanęło?