Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mów do mnie słodko

Nie mogę przestać o nim myśleć...

Polecane posty

Gość do mow do mnie....
nauczona doswiadczeniem, moge ci poradzic tylko, zebys nawet nie starala sie zrozumiec, bo pograzysz sie niepotrzebnie w bagnie domyslow, watpliwosci, zlosci i zalu, a i tak nie przyblizy cie to do zrozumienia, bo nie mozesz wiedziec co sie dzieje/stalo w jego glowie. Wiem ze to trudne, ale musisz za wszelka cene starac sie nie myslec o tym, nie analizowac. Od razu odrzucaj najmiejsza mysl o tym calym wydarzeniu. Pomysl, ze on nie jest tego wart, po tym jak to zakonczyl, bo zrywanie przez sms to totalna podlosc, i nawet jesli wczesniej byl najkochanszym facetem pod sloncem, to tym numerem sie zdemaskowal jako kompletny dupek, i nie warto marnowac swojego zdrowia na kogos takiego. Powodzenia

Dzięki. Ja niby to wszystko wiem, ale jest trudno nie myśleć i nie analizować całej sytuacji. Zabolało mnie to jak zakończył nasz związek. Jego strata. Muszę się wziąć w garść

Gość monika942
mów do mnie słodko Ile on ma lat?

Gość malinowe ciastko
ja o swoim byłym nie mogę zapomnieć już 7 lat.co ja bym dała żeby się z nim spotkać

Gość jak dlugo byliscie razem??
a ty ile masz lat??? jak dlugo byliscie razem??

Gość zachowanie godne
"dojrzałego" mężczyzny :)

Gość daj se spokoj laska
4 miesiące i kochal?o troche za krótko....:-o

Wiesz co? tez kiedys mialam identyczna sytuacje tez mowil ze zakochal sie jak tylko mnie zobaczyl, ze sie pobierzemy bedziemy miec dzieci itp (takie teksty juz po miesiacu co mnie z lekka zdziwilo) i tez zostawil z dnia na dzien bez zadnego powodu. 2 tygodnie pozniej pisal ale ja nie odpowiedzialam choc czulam do niego bardzo wiele

Gość Cammilla34
Oj chyba cos nie tak z ta jego miloscia od pierwszego wejrzenia. Mi facet powiedzial, ze tez zakochal sie od pierwszego wejrzenia i wyznal mi to po dwoch miesiacach, dla mnie bylo to bardzo dziwne i w ogole jakos tak za szybko, nie wierzylam mu ale do dzisiaj jestesmy razem a powiedzial mi to ponad 2 lata temu. Do dzisiaj mi to powtarza i ja juz wierze ze to milosc. W Twoim przypadku pewnie to bylo tylko zauroczenie inaczej nie zerwalby z Toba kontaktu.

Generalnie nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia. To mogło byc tylko zauroczenie, a miłość pojawia się później. On zali się najlepszemu kumplowi że nadal coś do mnie czuje, że tęskni. Skoro tak, to nie rozumiem dlaczego się nie chce spotkac? Ja wykonałam pierwszy krok.

Moj byly psychopatyczny narzeczony zalil sie calemu swiatu jak to mnie kocha i jakby chcial zeby bylo inaczej a jak wykonalam jakis gest to stwierdzil ze w sumie to mu dobrze ze jest jak jest, nie musi sie z nikim uzerac, ze nie ma sily walczyc. To jest takie pierdolenie kotka przy pomocy mlotka co chcarakteryzuje ludzi niezrownowazonych psychicznie.