Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosna 28

wprowadziła się do naszego bloku, bardzo atrakcyjna

Polecane posty

Gość zazdrosna 28

chce się zaprzyjaźnić, mówi że nowa w mieście. samotna. często wpada a mój facet ślini się na jej widok. co robić

Gość zazdrosna 28
jak się jej delikatnie pozbyć??? mój chłop odrazu się podnieca że trzeba dziewczynie pomóc znaleźć towarzystwo itd. A co go to cholera obchodzi??? myślę że bardziej go obchodzą jej duże piersi.

Kupić mu śliniaczek. Założyć go, podając mu do tego flaszkę ze smoczkiem i pilota do tv. A potem iść z sąsiadką (we dwie, bez faceta) na jakąś imprezę, gdzie będzie mogła poznać fajnego faceta. Nie dość, że spełnisz swój sąsiedzki obowiązkek i pomożesz potrzebującej, to jeszcze przy okazji będziesz mieć spokój. A za ten czas facet sie obudzi i będzie się już "zwyczajnie" ślinił tylko na Twój widok. Oraz na widok jogurtu, bo będzie miała kaca. :p

Gość zazdrosna 28
a we flaszce piwo tak???? sama bym się chętnie upiła, ale muszę dziada pilnować :P

Gość zazdrosna 28
mam dziwne przeczucie że jakby była przeciętna to nie przejmowałby się nią tak.... mieiąc temu chciała gdzieś z nami jechać moja (brzydka) kumpela, to tak marudził że musiałam jej odmówić

Gość zazdrosna 28
ciekawe że wtedy mówił że co to on jest caritas, żeby się wszystkimi potrzebującymi zajmować teraz inna śpiewka

Gość #[]#
nie czarujmy się-wpadła mu w oko i nie zdziwię się,jeśli Ciebie zamieni na nią.

Gość opowiedz cos wiecej
kto pierwszy do niej zagadał? Ty czy Ona zaczeła Was/ Cie nachodzic? .

Gość wierzaca, doswiadczajaca
hahgaha-pogadaj z ukraincami. podpisuje sie pod pomyslem:) a tak serio-wspolczuje faceta...

Gość #[]#
a dlaczego ona przyczepiła sie akurat do was? moze to tylko zwykła pierdolicha, facet sobie podyma i odpuści? :-D

Gość xxp09
napewno ja bzyknie bo jest ładniejsza od ciebie

Słyszałem też, że piętro niżej, pod Wami, wprowadziło się dwóch samotnych facetów. Jeden z nich to pryszczaty onanista o ilorazie inteligencji rannych pantofli. Od razu jak Cię zobaczył, to spytał jak się nazywasz i czy czegoś Ci nie potrzeba, to on chętnie pomoże. Odmówiłaś z uśmiechem myśląc, że jeszcze tego brakowało, żeby robił sobie dobrze obserwując Cię jak wychodzisz wynosić śmieci. A drugi z nich to ciacho, w dodatku bardzo sympatyczny. Jest też opiekuńczy, bo pierwszego dnia pomógł Ci wnieść ciężkie zakupy. I sam zaproponował pomoc! Ale Ty nie jesteś Caritas, żeby pomagać pryszczatemu. Zresztą... o pomoc w urządzaniu nowego lokum poprosiło ciacho... Nie wypada odmówić, prawda? :p

Gość cocosowe mleko
:D:D:D:D:D:D🖐️

Gość zazdrosna 28
pewnie że chętnię pomogę przystojniakowi w ramach zemnsty jak to było - po prostu kiedyś wracaliśmy z zakupów z ogromnymi siatami a ona akurat wychodziła z mieszkania uśmiechnęła się słodko i powiedziała dzieńdobry na co mój facet odrazu zapytał czy ona się teraz tu wprowadziała. i zaczęła mówic że tak że pani która tu mieszkała wcześniej to jej babcia (ciekawe że nigdy jej nie odwiedzała bo jej nigdy nie widziałam). no i spytała patrzac na siaty gdzie jest najbliższy supermarket i tak się jakoś rozmowa potoczyła. ja ją zaprosiłam na kawę żeby przyszła kiedyś, bo bardzo miła jest naprawdę. i tak się zapoznaliśmy. za dużo szczegółow nie chcę podawać kto wie czy ona też nie seidzi na kafe w końcu samotna :P no i potem zauważyłam jak mój się na nią wgapia i jaki miły usłużny, zawsze z czymś wyskoczy, żeby kontakt przedłużyć - to może A. z nami pojedzie tu, może ją zabierzemy tam...

:-D, Szukanie ... git dzięki za rozbrajające rozśmieszajace podejście do rzeczy

Gość opowiedz cos wiecej
postaw tego swojego faceta do pionu :-P skoro dziewczyna mila i fajna to po co z nia kontakt zrywac, a ten Twoj niech lepiej zajmie sie swoimi kolegami :-p

Gość nie dam sie nabrać
ha ha ha ha ha ha ha ha ah ah ah ah żałosne dupki przecież o prowokacja daliście się nabrać

Gość zazdrosna 28
tak, jest ładniejsza ode mnie! w tym problem! jakby nie była to nie byłoby tego topiku, tak czy nie? ja jestem b. szczupła ładna blodnynka, ale ona jest wyższa, trochę więcej ciała ma, ale nie za dużo - ma super figurę, b.kobiecą. nogi ma świetne, ja niestety lekko krzywe, mojemu facetowi się podobają, ale jak ta raz przyszła w spódniczce nad kolanko to mój się tak gapił, myślałam że mu oczy wylezą. wtedy poczułam zazdrość nie przeszkadzają mi ładne kobiety, nigdy nikogo nie skreślałam za urodę, ale teraz jak widzę jak mój się gapi.... na mnie nigy tak nie patrzył..... no tak nie mam takich piersi i nóg

Gość zazdrosna 28
pierwszy raz poczułam się taka bezradna, gorsza i czuje narastającą niechęć do niej

"ale teraz jak widzę jak mój się gapi" Ty WIDZISZ. On się GAPI. Załóżcie gabinet okulistyczny, a zamiast tablicy z literami mozna umieścić zdjęcie sasiadki. Na brak męskiej klienteli nie będziecie narzekać :p

Gość werbung
ten twój mężuś to niezłe zioło:D;) kontakt przedłużyć tjaaaaa jasne :D:D:D:D ale dopóki to nie orgazmy to jeszcze nie wszystko stracone:P wypiertol babę z domu - stopniowo:D z dyplomacją;)

Gość zazdrosna 28
no właśnie, jak to zrobić???? ona jest strasznie miła dla mnie! nie czaruje mojego chłopa wcale, jest naprawdę w porządku..... tylko on się nie zachowuje normalnie, ja to widzę mam nadzieję ze ona nie

jeśli facet robi to ostentacyjnie i w Twojej obecności, to zrób to samo... jest przeciez na kogo popatrzeć i się poślinić? :) A, prawda... oboje lubicie sobie popatrzeć :P To inaczej. Jedynym rozwiązaniem jest spytanie faceta wprost czy sasiadka mu się podoba, W JEJ obecności. Oboje będą wiedzieć, że jesteś po prostu zazdrosna. Może nie skończy się nią ekscytować wizualnie, ale wiesz... czego oczy nie widzą... za to nie można przywalić patelnią :p

Gość #[]#
takich jak on to ona zapewne ma na pęczki i stad jej brak zainteresowania nim.masz okazję go sprawdzić

Gość werbung
nie, lepiej ich nie rozgrzewać atmosferą zazdrości bo jeszcze im się zachce;) ja stałabym się stopniowo oziębła w kontaktach z nią a mężowi już tak bym zajęła czas;) że patrzył by tylko kiedy odpocząć;):D