Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinkaa84

dzien pod tytulem obcasy i mini

Polecane posty

Aby pobudzic troche meska czesc forum co zreszta bardzo lubie robic, panowie i panie dzis przyszlam do pracy w czarnych sandalkach na 9cm obcasiku plus do tego ponczoszki i krotka spodniczka :) Tak uwielbiam sie z tym obnosic, uwielbiam widziec na sobie meskie wyglodniale spojrzenia. Zgrabna jestem wiec moge sobie pozwolic na taki ubior/prowokacyjne zachowanie :P Patrza i slinia się na moj widok a ja czuje sie spelniona i zadowolona :D Buziaki dla meskiej czesci spolecznosci :*

Gość Boluś Oluś
Czy masz dzisiaj ubrane majtki ?

Gość a nogi masz calutkie ogolone?
czy tylko lydki?

Gość Boluś Oluś
Pokaż cipkę.

Gość iBarbara
sandały i ponczochy bleee to okropne bylo pantofle do tego zalozyc , czyba ze jeszcze ich nie masz bo ci sponsor ich nie kupil

rowniez jestem za sandaly i ponczochy haha tragedia, a mozg wzielas??czy tez zapomnialas?

He co to jest pseudo sandaly:P?? Nie zazdrosnice tylko pytamy czy szczycisz sie tym ze sandaly z ponczochami zalozylas?:P i jeszcze sie tym chwalisz:P

ja nie jestem brzydka, jestem ladna i zgrabna kobieta, ktora rowniez ma duze powodzenie u mezczyzn....i nikt sie nie czepia tylko pisze ze sandaly i ponczochy sa paksudne i tyle milego dnia i ps nie zazdroszcze bo nie ma czego milego dnia

Gość a nogi masz calutkie ogolone?
czy tylko same lydki?

Gość a jakw chodzisz
do pokoju szefa on robi rere kum kum rere kum kum i potulnie wkładasz główkę między jego nogi :)