Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marylka Sopocka

Dzieci a imprezy masowe

Polecane posty

Gość Marylka Sopocka

Chodzicie z dziećmi na koncerty, mecze itp? Ja zawsze chodziłam z mężem na mecze koszykówki, mieliśmy karnet na wówczas jeszcze Prokom Trefl Sopot. No ale potem pojawiła się M. i przez jakiś czas mąż chodził sam. Teraz od nowego sezonu będziemy chodzić w trójkę. Ciekawe, jak mała M. to zniesie... Jakie są Wasze doświadczenia?

Gość nie chodzę
nienawidzę ścisku i tłumów. To nie kwestia dziecka tylko mojego podejścia. Może gdyby dziecka nie było to bym czasem poszła, ale z dzieckiem to już na pewno nie. Męczą mnie takie wyjścia. Raz poszliśmy na jakiś odpust. Były tłum. Wróciłam stamtąd po godzinie umęczona jak po całym dniu w pracy.Wybieram raczej mniej zaludnione miejsca. Jak do ZOO to nie w niedzielę, jak na zakupy to właśnie w niedziele późnym wieczorem. Staram się omijać skupiska ludzi jak tylko mogę.

A ja bym chciała chodzić z dzieckiem na koncerty, mecze itp Tylko przeraża mnie, że mi się gdzieś zgubi, i będą mnie wzywać publicznie, że szukają rodziców małej dziewczynki :)

Gość rubia_reno
My też zabieramy synka na mecze. Byliśmy z nim też na openerze. Na meczach kosza hala niewielka więc nie ma obaw że się zgubi. Na openerze z kolei mieliśmy dla niego takie fajne słuchaweczki tłumiące hałas. Teraz też będziemy je na mecze zabierać, bo się sprawdziły.