Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki plannnn

2012 a spełnianie marzeń

Polecane posty

Gość mam taki plannnn

Czy planujecie spełnić jakieś swoje marzenie przed tym niby końcem świata w 2012? Faktem jest, że ma być wtedy przebiegunowanie więc wszystko się może zdarzyć (nie mowię o zagładzie ludzkości ale np. o katastrofie energetycznej itd). I wlasnie mam pyatnie, czy chcecie zrobić coś fajnego przed tą datą, spełnić jakieś swoje duuuze marzenie? Bo ja osobiście zamierzam wziąć kredyt i polecieć za rok z rodziną na dłuuuugie i luksusowe, egzotyczne wakacje np. na Malediwy, Karaiby albo Hawaje ;) normalnie mnie nie stać na takie wakacje, ale postanowiłam wziąć kredyt i spełnić swoje marzenie przed tym całym końcem świata ;) nawet gdyby go jednak nie było ;)

Gość to ja anonimowo
Ja sie hajtam w sierpniu 2012 ale akurat to nie ma nic wspolnego z koncem swiata no i w podroz poslubna chcemy leciec do Turcji lub gdzies tam bo tak to za granica bylam tylko w Holandii

Gość w holandii kórwic sie
czy ciaze usuwać??

Gość w Holandi była legalnie
sobie zajarac zioło:PKurwię się tylko z moim facetem a ciąży usuwać nie muszę bo istnieje takie coś jak ANTYKONCEPCJA!!!

Gość w Holandi byłaM legalnie
sorry za lierówki;) P.S.a co do tematu to końca swiata nie będzie w 2012:PJuz miał być w 1999 i nic:o