Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlenkaMalenka

OPTYMISTYCZNIE!

Polecane posty

Gość OlenkaMalenka

Uwaga kobietki! Pogoda szara i beznadziejna, przynajmniej u mnie. Ale postanowiłam się podzielić z Wami swoimi przemyśleniami. Być może Wam to pomoże Mam chłopaka. Bardzo go kocham i on mnie bardzo kocha, mimo to bywa między nami różnie. Od różów po czerń. Czasami palnie mi coś głupiego, czasami zrobi przykrość dziwnym zachowaniem, czasami za mało przytula, jest zbyt uparty, zachowuje się jakby nie miał serca. Ale w naszym życiu jest milion przecudownych chwil. Wczoraj zaprosił mnie na mecz, trzy dni temu zrobił miłą kolacyjkę, a dwa tygodnie temu tak się upił, że prawie zarzygał mi sukienkę. Nie ma ludzi idealnych! Starajmy się doceniać każdą chwilę z ukochaną osobą. Ona naprawdę jest cenna. Kilka dni temu dowiedziałam się, że mam raka. Nic już nie będzie takie jak było, ale Jego miłości mogę być zawsze pewna. Kochajmy tych naszych cudownych chłopców. Oni naprawdę zasługują na nasze serduszka. Tylko czasami mają problemy z okazywaniem uczuć.

Gość wierzaca, doswiadczajaca
rak czego, ktore stadium?ile masz lat?

Gość OlenkaMalenka
Mam 21 lat. Rak jajnika.

czy to sprawa beznadziejna? nie sadze. jestesmloda, podejrzewam zee nowotwor jest we wczesbyn stadium-bezpanikii ciesz sie ze tak wczesnie wykryty:)

Gość OlenkaMalenka
Dziękuję za słowa pocieszenia :)

trzymaj sie kochana:)