Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaajzeeerka 19 lat

mój facet ma konta na portlach randkowych!! co jeeest?

Polecane posty

Gość kaaajzeeerka 19 lat

przy mnie sprawdził pocztę, akurat zauważyłam wiadomości z: c- date, e darling i sympatiiii - na tym ostatnim portalu wiedziałam że ma konto bo przez nie się poznaliśmy. Jesteśmy razem od roku... Myslałam, że jest między nami ok. Czasem tylko nie potrafimy się dogadać. Ja czasami czuję się samotna w tym związku ale nie szukam kontaków na portalach randkowych. Czyżby jemu było ze mną tak źle?

Gość kaaajzeeerka 19 lat
jak zapytałam czy ma tam konta i dlaczego, to od razu zaczł kasować te wiadomości i mówić ze to SPAM... nie prawda, widziałam tematy: "Sympatia - masz nową wiadomość", c date - "zaproszenie do znjaomych" etc... :o ja mu nie zabraiam znajomych kolegów czy koleżanek, ale to co on odstawia to mnie zastanawia co jest grane.. wiem że szuka sobie znajomych, bo poza mną nie ma nikogo. ale przez portale randkowe?

Gość kaaajzeeerka 19 lat
uppp

Gość szuka innej laski
a nie znajomych, odpuśc go sobie bo jak on znajdzie kogoś lepszego to sobie ciebie odpuści

"Myslałam, że jest między nami ok. Czasem tylko nie potrafimy się dogadać." może i jest ok, ale jak mu się lepsza dupa trafi to Cię wymieni

Gość kaaajzeeerka 19 lat
wiecie co, dokładnie 2 tyg temu zerwałam z nim z całkowicie innej przyczyny a mianowicie jego chorobliwej zazdrości. nie dawałam za wygraną nie chciałam do niego wracać, po tygodniu bałagał z kwiatami w zebach i na kolanach o przebaczenie, wrociłam do niego... ja pierdole, zrozumieć faceta :o

i dobrze zrobiłaś, dobry chłop z niego, a to że ma konto na takich portalach jeszcze o niczym nie świadczy

Gość niekochana87
hmm ja to znam mialam tak 2 lata temu z moim.. Musisz mu kazac wykasowac te stronki.. nie nie wchodzic... musisz z nim porozmawiac... sa 2 opcje przestnaie lub nie.. jak nie to znaczy ze szuka sobie kogos.. albo lubi patrzec na laski..

Gość kaaajzeeerka 19 lat
przykro mi z tego powodu, a raczej cholernie smutno :(

Gość to ja nie zazdroszcze
a mój ma konta...w bankach :o