Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia233

faceci wolą blondynki?

Polecane posty

Gość Nadia233

Zawsze miałam powodzenie , nie raz , nie dwa zdarzyły się zaczepki na ulicach ,albo slyszałam ,że jestem ,,ładna" czy ,,laska " jak mijałam grupke facetów. ale teraz jak się przefarbowałam na blond (byłam szatynką) to już zupełnie mam powodzenie! 1.podszedł nawet do mnie facet i się spytał czy wiem ,że jestem bardzo ładna, 2. w sklepie facet pochwalił moja urodę 3. taskówkarz stwierdził ,,śliczne ma pani wlosy" a to wszystko w przecięgu miesiąca. Poza tym kolor nie jest ,,dziwkarski" tylko taki złoty blond.. ani nie ubieram się wyzywająco.. Więc faceci wolą blondynki?

Gość Nadia233
Bo wydawało mi sie to bzdurą .. az do teraz

Gość vdfgdrg
lo matko!!!!!!!!! poprostu moze jestes ładniejsza w jasniejszych wlosach.... sa brzydkie brunetki i brzydkie blondynki a teraz spierdalaj 🖐️

Gość PROSZE O ODP
ZARAZ CI PWIEDZA ZE FACEIC WOLA BRUTENTKI BLA BLA SAMA BYLAM BLONDYNKA TERAZ JESTEM SZATYNKA I JUZ PWOODZENIA NIE AMM TO PRAWDA FACECI WOLA BLONDYNKI!

Gość Nadia233
a dlaczego mam spierdalać? Jako szatynka się dobrze czulam myślę ,że ten kolor mi pasował.. a w blondzie to nie wielka różnica bo to byl jasny szatyn . ale okazuje się ,że dla facetow wielka różnica.. dziwne ,że kolor włosów może tyle zmienić..

Gość herterraja
mi jest 100 razy lepiej w ciemnych i to znacznie, a powodzenie mam wieksze jako blondynka

Gość vdfgdrg
tak kolor, fryzura, make up i czlowiek nie do poznania... :O

Gość JArosław332
bo blondynki sa łatwe

Gość vdfgdrg
a jak idą 2 blondynki to zawsze zwracają uwage na te co ma jasniejszy blond, ciekawe czemu :D

Gość vdfgdrg
jarosław a to jest zalezne od koloru? a ja słyszałam ze ludzie o niebieskich oczach są inteligentni a o ciemnych to prymitywy

a masz dlugie czy krotkie wlosy bo tu nasowa sie tez pytanie czy faceci wola dlugie wlosy czy krotkie?

Gość Nadia233
make up , fryzura ,styl ubierania itd wszystko jest takie samo tylko kolor włosów inny. nawet uważam ,że lepiej mi było mimo wszystko jako szatynce ,ale widze ,że faceci na widok blondu dostają małpiego rozumu.. Bo wcześniej też zdarzały sie zaczepki z ich strony no ,ale nigdy tak często jak teraz

Gość powiem wam pewną rację
myślę, że gdyby miał do wyboru Ciebie lub: megan fox, monicę belucci, naomi campbell, aishwarye rai.... to nawet te twoje blon włoski by ci nie pomogły :)

Gość Nadia233
mam do łopatek. nie wiem jakie wolą ,ale w długich mi lepiej po prostu . Ciekawe jakie powodzenie mają dziewczyny co jeszcze w dodatku do blond włosów wyzywająco sie ubierają.. to musi być masakra

Gość Nadia233
Może i tak.. ale nie wiem jaka jest tego przyczyna? blond włosy nawet te nie tlenione i platynowe ogolnie kojarzą się z latwa dziewczyną? czy z dziwką ? Bo nie wiem jak to dziala. naprawdę uwazam ,że jako szatynka byłam ładniejsza.. choć może i słusznie bo wtedy też powodzenie mialam ,ale mniejsze bo tak czesto zaczepki sie nie zdarzały tylko raz na jakis czas

Gość poziomka pozioma
kurcze..a ja mam ciemne włosy :( i do dupy powodzenie

Gość dsdssdsawqwqsss
przebywałam kiedyś w gronie facetów nie wiem może z ok 10 ich było... i każdy przyznał mi że woli brunetki niestety ...

skoro uwazasz ze lepiej ci w ciemnych to zafarbuj na ciemny i tyle. no chyba ze zalezy ci na powodzeniu to zostaw blond . i jaki klopot

Gość Nadia233
No mi też się wydawało ,że wolą ciemnowłose.. ale na ulicy widać co innego

Gość karmeneczek89
cos w tym jest bo mialam tak samo :D

Gość obecnie brunetka
jak miałam blond- zarywali, ale raczej takie "typki z dyski" teraz mam ciemne- i podobno wyglądam egzotycznie, pewien mężczyzna powiedział, że onieśmiela go moja uroda, dlatego poprosił aby jego siostra "poderwała mnie" ;) jak byłam na rozmowie w firmie, w której obecnie pracuję, dyrektor stwierdził, że nie może mi patrzyć w oczy, bo się boi... ;) więc blond nie jest regułą

Gość czasem czarna czasem blond
" mialam powodzenie....... mam powodzenie, ale teraz mam jeszcze wieksze....." no kur..... mac szukasz powodzenia i tutaj czy o jaki ch.... Ci chodzi? a faceci wolą blondynki bo uwazaja je za puste i łatwe.... wszystko w temacie

Gość Nadia233
ja wiem ci faceci nie wyglądali na ,,typkow z dyski " ;) a i nawet na uczelni facet po nim podszedł do mnie i się pytał jak mi poszło , a po nim zabraklo mi pół pkt ,ale powiedzial ,, dobra podciągnę pani ' i sie uśmiechnąl.. także on też poleciał na blond wlosy.. TO jest dziwne dla mnie bo mnie osobiscie bardziej podobają się ciemne wlosy u kobiet ..

Gość Bartek,Polska
Osobiscie wedlug mnie nie mam ulubionego koloru wlosów u kobiet.Blondynka,brunetka,pomaranczowa, wszystkie akceptuje,ale znam kolesi co preferuja Brunetki lub blondynki.