Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana !

ŚWIAT SCHODZI NA PSY-MAŁOLETNIE DZIWKI+WYZNANIE KOLEŻANKI

Polecane posty

Gość załamana !

Cz zauważyliście,że coraz młodsze dziewczynki chcą się puszczać? Muszę powiedzieć,że jestem załamana i cieszę się,że nie mam córki... za dużo nerwów... W dodatku ostatnio koleżanka do mnie,że nooo już bierze tabletki antykoncepcyjne od 15 lat ! zaczęła gdy miała 13 :( a niedługo patrząc na gimnazjalistki i ostatnie klasy podstawówek to taki standard chyba będzie....

Gość załamana !
uważam,że 13 latki uprawiające seks to wielka przesada , szczególnie widać to na biedniejszych osiedlach, 12-13 z torebeczkami, w makijażu druga Japonia !

Gość to nie przesada
tylko patologia

Gość masz racje....
ja tam sie szanuje i nie jest mi z tym źle,że większość jest juz po... dla jasnosci,mam 18 lat i nie spieszno mi :)

Gość 25-letnia zielonooka brunetka
Taak Dziś 13tki i 15tki będą brały tabsy, a za 15-20 lat będą ubolewały, że nie mogą zajść w ciążę i oczywiście każda taka powie, że ma problem z hormonami, a nie że w przeszłości brała tabsy.

Gość bo ci żyłka pęknie artefakt

Gość cos w tym musi byc
na dluzsza mete stosowanie tabletek anty nie pozostaje bez skutku na organizm, nawet jesli sie robi wymagane przerwy... ale ktos tym dziewczynom przeciez przepisuje te tabsy :o

Każda 16 latka powinna mieć już przećwiczoną całą kamasutrę. To chyba normalne że muszą wcześnie zacząć współżyć.

Gość załamana !
artefakt jestes powaznym tempakiem, kolezanka powiedziala mi,ze brała tabsy dla antykoncepcji

Gość w kurczakach tez sa hormony
🖐️

Gość załamana !
16tki pół biedy ale ja mówię o dzieciach z podstawówek o 13tkach na przykład, poruszył mnie ostatnio ten problem gdy byłam na zapomnienej przez Boga dzielnicy Gdańska...

Pragnę tylko zaznaczyć, że dziewczyny coraz szybciej dojrzewają fizycznie. Już nieraz się spotkałem z przypadkiem 13/14 latki, która wyglądała na minimum 20 - i bynajmniej to nie był efekt makijażu. A jeszcze dwa wieki temu średni termin pierwszej miesiączki to 17 lat... Przykro mi, ale matki natury nie oszukasz. Gdy suka dostaje cieczki, to nawet najlepiej wytresowana sztuka leci instynktownie na dwór by się wyszaleć :classic_cool: 🖐️

Gość załamana !
a Artefakt to pewnie jedna z tych dziewczynek i teraz czuje się urażona i probuje bronić "honoru" :)

zalamana poważny tempaku:Dnapoisałaś tylko że brała od 13 roku życia, jak większosc moich koleżanke,bo miały coś porabane z okresem oczywiście ze nie bedzie to miało złego wpływu na organizm jeśli mówimy o wspólczesnych pigułkach. a wy czytając/słuchając/naiwnie rpzyjmując to co ktoś mówi opieracie się na wiedzy wynikających z badać przeprowadzonych na temat antykoncepcji stworzonej w latach 60 ubiegłego wieku wiec dla wiadomosci wszystkich wielce "oświeconych: są już nowe badania, które nei stwierdziły negatywnego wpływu tabsów na zdrowie

Ech ja biorę tabsy 7 lat, od 15 roku życia, bo zdiagnozowano u mnie pewną chorobę. Na szczęście jestem już zdrowa, a tabletki biore jedynie antykoncepcyjnie. Od 6 lat jestm z tym samym facetem. Wg twojego rozumowania autorko jestem dziwka tak?

Bardzo dobrze, niech się dziecko uczy rzeczy ważnych w życiu. A co ma się uczyć wierszyka na język polski?

Gość załamana !
nikt mi nie wmówi,że to tylko biologia ja myśle,że duże znaczenie ma wychowanie !

A tabletki antykoncepcyjne w dzisiejszych czasach nie są bardziej trujące nisz naszpikowane hormonami kurczaki, którymi się zajadacie.

Artefakt poczytaj sobie ulotke zalaczona do opakowania, popytaj sie ginekologow o to jaki sklad maja tabletki i czy dlugotrwale branie nie spowoduje spustoszenia na dluzsza mete w twoim organizmie. Dopiero potem zabieraj glos w sprawie o ktorej nie masz pojecia. Mowimy tu o 13 letnich dziewczynkach ktore ju biora aby sie zabezpieczac a nie o osobach ktore musza je brac

Arletta wyobraź sobie że mam pojęcie w tej sprawie i nie czerpię swojej wiedzy z ulotek (btw poczytaj sobie ulotke od syropu na kaszel,wiele sie nie rózni:D) ale znam na prawdę dobrych lekarzy,nie konowałów starej daty. a poza tym moja droga trochę medycyny sie w życiu lizneło;)