Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość togethhhhher

nie wiem co robić... - pytanie.

Polecane posty

Gość togethhhhher

Niedawno zdałam maturę i zamierzałam po niej studiować albo psychologie albo turystyka i rekreacja, jednak całkiem niedawno dostałam propozycje pracy w Anglii od mojej cioci, która tam jest i się zastanawiam co teraz robić: zacząć tu studia i nie zawracać sobie głowy pracą w Anglii czy wyjechać tam i tam pracować i być może i studiować, ewentualnie sama praca? Czy w naszym kraju opłaca się w ogóle studiować?

Gość o koorwa
lepiej jedź tam i pracuj zamiast studiować kierunki dla bezrobotnych 😴🖐️

Gość Latexxxxxxx
Na Twoim miejscu wybrałabym studia, ale może lepiej niech wypowiedzą się osoby, które pracowały w Anglii.

Gość togethhhhher
ktoś jeszcze się wypowie? Czy taki kierunek jak turystyka i rekreacja opłaca się studiować w naszym "cudownym" kraju?

Gość służba nie drużba
lepiej jedz na wyspy....tam nawet nieuki zyja na w miare wyosokim poziomie... zreszta wybralas beznadziejne kierunki :P

Gość jak idziesz
moja siostra studiowała kierunek turystyka i rekreacja zaocznie, pracowała w pensjonacie i zawiesiła studia na rok żeby trochę dorobić w Anglii i tak już tam sobie żyje 2 lata :) jest zadowolona :) sama mieszkam w Anglii 3 lata i nie mam zamiaru wracać do polski. jeśli masz załatwioną pracę to na Twoim miejscu wyjechałabym :)