Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeeeee weeee weeeee

Czy podoba wam się "odmienna" uroda u dziewczyn??????

Polecane posty

taka jaka chodzi teraz po wybiegach, czyli wyrozniajaca sie czyms, ktora nie kazdemu sie podoba, i to sprawa gustu czy ktos uzna ja za ladna?? Co o takiej urodzie sądzicie?? Chcielibyscie miec taka dziewczynę??

aleś głupia dziffka. Napisz ze mam zeza, albo krzywy nos, a nie pitol tu o odmiennej urodzie. Niektóre modelki to poprostu wychudzone pasztety i tyle...

Gość realmatte
cux- idealnie ujęte :D Można to nazywać róznie- odmienna uroda, twarz dla konesera... Po co te eufemizmy, nazywajmy rzeczy po imieniu- brzydka twarz to brzydka twarz.

no dobra... mam nos jak sokół i zeza rozbieżnego...

Gość Monique2222
odmienna czyli jaka? odmienna uroda może być egzotyczna (czyli może byc to cąłkiem ładna dziewczyna) ,może być taka jaka ma Angelina Jolie, a może oznaczać np wielki nos, albo ,,urode" agaty buzek..

mi się własnie podoba taka uroda, wiecie typowa modelka, np. Lily Cole, Gemma Ward (przed przytyciem), Kate Moss, Sasha Pivovarova, Natalja Wodianowa hmmm piękne kobiety :))

Gość Bella kocha EssPPresso
uroda to uroda..orgina;lna uroda czyli taka jedyna nie ma drugiej tak, bo tak sie geny wymieszały, ze są nie do podrobienia podoba sie kazdemu. I jest urodą. A brzydota to brzydota. I nie nazywajmy jej orginalna uroda bo to kłamstwo. brzydka jest buzek..nie ma nic ładnego..brzydkie usta, krzywy nos małe oczy. przecietna twarz ale nie brzydka ma krupa. Zwykła dziewucha. piekna orginalnie była Elizabeth taylor..ten łuk brwi..kolor oczu,usta nie do podrobienia.

Gość Monique2222
czasem dziewczyna ,,niepospolita" jak właśnie Angelina ( bo ma pełne usta, mały nos ,lekko skośne oczy może być ladna . ale on ma wszytskie cechy ładnej kobiety. czyli właśnie duże usta, duże oczy takie kocie.. a jeśli przez niepospolitość rozumiemy to ,że ktoś ma cos co kłoci się z kanonami piękna jak Sarah jessica Parker, Agata Buzek, Lily cole to taka dziewczyna bedzie niepospolita tez ,ale nie bedzie juz ladna

dużo widziałam tu zdjęc, gdzie ludzie oceniają "ładna, ale taka zwyczajna jak wiele innych, które mijam na ulicy" - i to prawda, znam wiele ładnych dziewczyn a jednak nie zachwycam się nad nimi jak nad wyzej wymienionymi modelkami :) one mają to cos

parker i Buzek są brzydkie. ładna kobieta ma ładne oczy np kolor..albo kształt.Nie musza byc duże. Obie powyzej nie mają nic z tego małe oczka. Nic w nich pięknego. usta wąskie. To tak jakby ktoś mówił, że brzydka Elzbieta II była piekna inaczej. jest i była brzydka. Ruda blada waskie usta małe oczy wąski nos.

Joli nie ma skonsych oczu..robi sobie takie od roku, ciekawe dlaczego, ja wiem. jakby miała skonse..pisaliby o tym od razu np w 2005 roku. Jak była mocno na topie. Joli ma blisko osadzone oczy. Skosne oczy miała Sofia Loren:)

Gość Monique2222
Mnie sie nie podobaj ,,oryginalne kobiety typu lily cole wlasnie.. Piekne i oryginalne to wlasnie Angelina, Carla Bruni, Belluci.. albo np dziewczyny o egotycznych albo wschodnich rysach.. ale one maja mimo swojej oryginalnosci zachowane proporcje twarzy , maja duze usta ,male noski, duze oczy ladne owale twarzy

Gość no własnie własnie......
ładna to jest zmuda - trzebiatowska

taka do loda:P

Gość Monique2222
no Sofia Loren tez za mlodosci byla piekna..

urode którą mozna spotkac na ulicy..miała np Nathalie Wood...ciemne włosy czarne oczy pełne usta. Ale ona jest ładna. ale o takiej urodzie m ówi sie..czestospotykana..a zatem nie ma w niej nic orginalnego. Byłaby orginalna gdyby miała np zielone oczy..

Gość Monique2222
wiec mozan byc oryginalnym i pieknym ,ale nie mylmy oryginalnej urody y brzydota

Monique2222 dla Ciebie może być ktos oryginalny i brzydki a dla kogos innego to kanon piękna (np. dla mnie Lily Cole to cud, miód) także nikt niczego nie myli...:)

Gość Monique2222
ale lily cole nie jest powszechnie uwazana za ladna wiec takie zdanie jak masz Ty nie jest czesto spotykane mimo ze jest modelka

nie nazywjamy brzydote uroda orginalna..to znaczy ze ktos nie zna sie na urodzie...nie studiował malarstwa rzezby kanonów.. ładna twarz miała winona ryder..malutki nosek drobne usta waskie..ale ładne duze oczy..ładne rysy proporcje zachowane. a buzkowa i parker z tymi waskimi ustami sa brzydkie

liliy cole jest ruda a rude są oblesne

komarzyca ozdobna - nie zmienia faktu, że ani Bolek ani Lolek nie lubi pasztetów. Bo ta co im się podoba automatycznie DLA NICH SAMYCH pasztetem nie jest.

może nie powszechnie, ale jednak zdarzają się takie osoby z podobną opinią do mojej :p i np. Buzek tez może się komus wydać ładna :) zresztą wy chyba nie widzielicie brzydkich ludzi :p

Gość Monique2222
O np Olivia Wilde jest oryginalna i piekna zarazem