Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeeeee weeee weeeee

Czy podoba wam się "odmienna" uroda u dziewczyn??????

Polecane posty

Gość Akurattt
Akurat te wyżej są ładne.buzek i sjparker są brzydkie.belluci i sophia loren też-beluci jest napuchnieta a sophia ma ptasia twarz.jolie jest ma meska twarz(tylko usta mniej meskie).zreszta to co wam wydaje się ładne to tylko narzucone kanony.jakbyscie żylły w innym wieku to wąskie usta i długi nos i wielkie dupy byłyby waszym synonimem piękna

własnie miałam się zapytać o winone ryder, bo dla mnie jest boska, ale kogo nie zapytam wsród znajomych, to mówią, że jest paskudna?! :O

Gość Monique2222
taaa Monica Belluci napuchnieta, a Angelina na meskie rysy .. upadlas na glowe chyba

Gość Monique2222
a co do innej epoki.. Nie wazne jakie kanony wtedy panowaly wazne jakie teraz sa

Gość dsfdssssssssssssssssssssssssss
Akurattt Akurat te wyżej są ładne.buzek i sjparker są brzydkie.belluci i sophia loren też-beluci jest napuchnieta a sophia ma ptasia twarz.jolie jest ma meska twarz(tylko usta mniej meskie).zreszta to co wam wydaje się ładne to tylko narzucone kanony.jakbyscie żylły w innym wieku to wąskie usta i długi nos i wielkie d**y byłyby waszym synonimem piękna dobrze ujete. kleopatra miala nos jak diabel chuja i byla gruba a w jej czasach byla super pieknoscia za ktora lataly nawet szychy obcych narodow. u pewnego plemienia murzynskiego piekna kobieta to gruba kobieta. dla rzymian i grekow piekne byly kobiety o urodzie/sylwetce wenus z milo a dla ludzi sredniowiecza blondynki o wysokich czolach i malych ustach i zabkach, a dla ludzi renesansu babki o twarzy mony lisy i blond/rudych wlosach, bladej skorze. teraz wprowadzili jakis jebany ideal ktory nie kazdemu sie podoba ale jest z gory narzucony i co niektorzy sie nim zachwycaja przez wklepywanie im od dziecinstwa co jest piekne. wlasnie taka lily cole jest sliczna wg mnie. ja tez klasyczna pieknoscia nie jestem(mam sredniej wielkosci nos, nieduze ale ponoc bardzo ladne oczy-opinia calej masy osob, nieduze ale ladne usta- nie kreski cienkie jak u swiadczak ale tez nie wary obciagary) a wiele osob uwazalo mnie za ladna/piekna. kazdemu podoba sie co innego i blagam, nie pierdolcie ze kazdy wzdycha do waszych wykreowanych idealow...dla mnie jestescie zwyklymi konformistami ktorzy nie maja swojego zdania i pewnie gdybyscie zyli w czasach kleopatry to taka jessica parker bylaby wg was bostwem a jakas jolie paszczurem:-O

Gość Bella kocha EssPPresso
winona jest ładna. buzek brzydka. parker brzydka

Michelle Pheiffer ma ładna urode...niby oklepana..bo blond włosy jasne oczy..ale jest ładna. a buzkowa brzydka. To samo z sharon stone.

a tak naprawde..najładniejsze aktorki..i modelki..maja ci co robia seriale...łądne oczy kształt brwi..np ta aktorka z mariny...:)

Gość Facet z fi....
Rostrzygne wasze spory baby.. Najladniejsza kobieta na ZIEMI jest CHeryl COLE - cudowna, idealna, zawsze wyglada bosko.

Gość Facet prawdziwy!
Szkoda że wypowiedź poprzednika można o kant tyłka potłuc,bo mnie się nie podoba.a jakożem facet najprawdziwszy ja ustalam jaką kobietę można nazwać najpiękniejszą

Gość mkmkfcnslkns
Monique2222 Ty przypadkiem nie jestes z lodzi?

Gość Akurattt
a nie rozumiesz ze oczy wciaż maja taka sama budowe mózgg wsumie tez a kanony wciaz sie zmieniają?ze nie masz racji?ze slowo brzydki powstalo do okreslenia ludzi z poważnymi widocznymi defektami fizycznymi jak ludzie z guzami wielkosci bulw zamiast twarzy, urodzeni bez nosa itp a nie do okreslania jakis tam rysow twarzy itp ktore komuś tam sie nie podobają?kanony nie są wieczne głupota niestety tak 🖐️