Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jakmyslicie

zwątpienie w arabskim kraju ;)

Polecane posty

Gość jakmyslicie

Cześć, mam problem i może Wy możecie mi rozwiać wątpliwości. Na początek chciałabym tylko powiedzieć, że nie mam możliwości pójścia do lekarza w najbliższym czasie - nie jestem w Polsce. Nie mam też 15 lat i byłam świadoma możliwych konsekwencji tego, co zrobiłam. 11 dni po miesiączce uprawialiśmy z partnerem petting, nie było bezpośredniego kontaktu moich narządów z jego spermą, aczkolwiek jest mozliwość, że miał odrobinę na palcach (po tym jak wycierał sobie podbrzusze). Następnie dostałam miesiączkę, dosyć bolesną, trwającą 7 dni, niezbyt obfitą. Spóźniła się ona 5 dni. Zrobiłam test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki oraz 6 dni później - obydwa negatywne. Niestety od pamiętnego zajścia męczą mnie ogromne wzdęcia i zaparcia, nie mam apetytu, a moje podbrzusze, tuż nad wzgórkiem łonowym jest strasznie obrzmiałe. Dzisiaj zaczeło mnie pobolewać podbrzusze, mniej więcej jak przed okrese, tylko o wiele słabiej. Nie wykluczam bólu okołoowulacyjnego (dziś 13 dzień cyklu), aczkolwiek śluz jest lekko białawy i absolutnie nie "ciągnący", poza tym nigdy takowych bólów nie doświadczałam. Tak wieć zwracam się do Was z pytaniem, czy może to wskazywac na ciążę? A jeśli nie, to może jakieś inne propozycje? Byłambym bardzo wdzięczna za jakieś sugestie, co może mi dolegać, a do lekarza udam się jak tylko wróce do kraju, co niestety nastąpi dopiero za 2,5 tygodnia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować