Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie logować

Japan style

Polecane posty

Gość realmatte
moja koleżanka zamawiała parę takich rzeczy. Zwykłe, byle jak zrobione szmatki. Nie ma co się sugerować zdjęciami, gdyż prawdziwe ciuchy uszyte są tylko na wzór tych na zdjęciach. Zresztą poczytaj sobie negatywne komentarze.

szczerze mowiac jakosć nie jest zadowalajaca to raz, pieknie wyglada na zdjeciu w rzeczywistosci sie troszke/troche rozni wiem bo zamawialam no i rozmiarowka. Japonskie dziewczyny sa malutkie i szczuplutkie. Generalnie Twoja decyzja, ja się skusiłam raz i wiecej nie bede zamawiac, chociaz stan mojej sukienki okreslam jako poprawny.

Gość hixi
Tego akurat nie zamawiałam, ale zamawiałam inne rzeczy no i muszę powiedzieć, że tak 1 na 5 rzeczy nadaje się do noszenia (jedna bluzka była nawet zniszczona - nadruk się skleił sam ze sobą) ;) Kompletnie nieopłacalne. Do ceny każdego przedmiotu musisz doliczyć 15-20 złotych... Więc ten sweterek wyniesie Cię 42zł... i będzie niefajnej jakości. Lepszej jakości rzeczy kupisz na promocji w sklepach za tą samą cenę. Tutaj masz adres sklepu, który nie dolicza kosztów przesyłki do każdej rzeczy (za przesyłkę płacisz tylko raz): http://www.japanstyle.eu/

no właśnie akurat ten allegrowicz z linku ma tylko jeden negatywny komentarz, a muszę przyznać, że te rozpinane sweterki bardzo przypadły mi do gustu

Gość hixi
Jeden z tych "pozytywnych" komentarzy: "To nie płaszczyk tylko długi sweter i kolor jest zbyt intensywny.Materiał gatunkowo jest nie ciekawy ,widać że to chińszczyzna ." hihi ;)

Gość hixi
"Szybka wysyłka, towar nie do końca zgodny z opisem, nie ma kieszonek ale dobra jakość materiału." :D

Gość hixi
"Wszystko w porzadku poza jednym malym szczegolem,sweterek mial miec pomaranczowe guziczki co bardzo mi sie podobalo a ten ktory otrzymalam mial purpurowe;/.Chociaz to szczegol to jednak istotny i powinnam zostac poinformowana o tej niezgodnosci." ;)