Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cipolina

mój mąż tego nie robi

Polecane posty

Gość cipolina

jestem 7 lat po ślubie a mój maż nie liże mi cipki dodam że mówię mu że to tak samo jakbym mu nigdy nie zrobiła loda jak by sie czuł ( a loda robię mu zawsze jak sie bzykamy) od razu mówie że cipke ma m ok zawsze ładnie podgolona , śieże majteczki i czystą!!!!! ( wczesniej miałam dwóch facetów i uwielbiali to robic twierdząc że jestem słodziutka) więc nie wiem i nie rozumiem tego a on zawsze ta sama odp; że nie lubi i tyle ( ogólnie sex mamy udane tylko to lizanko....

Gość NimfaBed
Widocznie wzięłaś sobie wstydnisia. Musisz go ośmielić.

Gość współczuje
miałam to samo z narzeczonym, ja to uwielbiałam i potrzebowałam, on nie chciał mi tego dawac, ale brac to i owszem, za kazdym razem.egoista.rozstaliśmy się.

Gość cipolina
to się zżygaj nikt ci nie broni:-)

przestań ciągnąć mu druta- nich zobaczy egoista jak to jest...

Gość matacz..
no wlasnie - nie mam ja , nie masz Ty ! co znaczy , ze nie lubi ? kogo to obchodzi ? ma lubiec i tyle ! rozgzrebuj go i zostawiaj w kwesti loda , czyli , wez do buzi raz !! i tyle , a reszte mu powiedz , jak mnie polizesz .Albo robimy to w pozycji 69 albo niech spada ....

Gość NimfaBed
Siądź mu na twarzy jak będzie spał :D A serio, to nie rób mu loda, niech cierpi jak Ty.

Gość cipolina
wstydnisiem nie jest różne fajne rzeczy w łóżku robimy i próbujemy tylko to jedno :-( a ja tak sobie myślę że może ma jakies złe wspomnienia może się zraził wczesniej i inna mu obrzydziła? dobrze że miałam innych partnerów bo pomyślałabym że ze mną cos nie tak ale cieżko jak ktos lubi miłość francuską

Gość cipolina
to nie jest wyjście loda robię bo lubię to co mamy sie tak oszukiwać ja nie robię loda ze zlości a potem zacznę robic i co to za satysfakcja jak bede wiedziała że on to robi na siłę bo ja go szantazuje to na pewno nie doprowadzi do udanego pożycia :-( może jakis inny sposób ale jaki

Gość 21lio
przyłączam się do protestu ;) jak on nie lubi to ty też :D

Gość 21lio
ale kto ci każe oficjalnie protestować :) po prostu nie rób i tyle :) a nie że "jak ty mnie to i ja tobie nie"

Gość NimfaBed
No to skoro nie jest wstydliwy, to może faktycznie ma jakieś niefajne wspomnienia z innymi śmierdzącymi laskami i ciężko jest mu się przełamać. Wyjdź z propozycją wspólnej kąpieli, nawzajem namydlicie się przy muzyczce i przy świecach, żeby naocznie się upewnił (jeśli ma faktycznie jakieś 'skrzywienie') że jesteś czysta i pachnąca. I potem sama zaproponuj...

skoro powiedział,że nie lubi robic minety to Ty mu powiedz, że nie lubisz robić loda jestem ciekawa jego reakcji :) pozdrawiam

Gość cipolina
kąpiele, świeczki, baseny, sauna i jacuzzi na wyłączność juz przerabiałam ...niestety

Gość NimfaBed
No to nie ma rady. Jak nie chce to nie, musisz to uszanować.

Gość hixi
Jakie Wy tępe cipy jesteście aż żal czytać. Dobrze ci z nim, to na siłę wynajdujesz? Nie lubi, to go nie zmuszaj egoistko pieprzona. Jakbyś się czuła jak on by cie do loda zmuszał gdybyś się tego brzydziła? Idiotka.

Gość NimfaBed
"musi być" - czyli domniemywasz. Spróbuj najpierw, a zmienisz zdanie.

Gość cipolina
hixi tępy to jesteś ty i naucz się czytać ze zrozumieniem kolego poczekaj jak ty trafisz na taka co nigdy ci loda nie zrobi będziesz ja kochać weżmiesz slub i będziesz tą decyzje szanował do końca życia -mam niezły ubaw z ciebie:-)

Gość hixi
Po pierwsze jestem kobietą i po drugie NIGDY nie zmuszam facetów do robienia czegoś wbrew sobie. Tego samego wymagam od nich. Kompletnie nie rozumiem jak można ZMUSZAĆ osobę którą się kocha do czegokolwiek. Współczuję Twojemu facetowi.

Gość michal sl
ja sie pisze na to lizanko!! jestem w tym naprawde dobry:)

Gość Mnietek Robiący 100 minetek
Nie rozumiem Twojego chłopa, ani trochę.

Gość matacz..
jak mozna zmuszac ? z prostej przyczyny , z egoizmu i z tego ze człek najbardziej kocha siebie samego ! i co za problem polizac cipke ukochanej kobiety ! wszak jak kochał by nie było by tego problemu ! to wrecz przyjemnosc zrobic ukochanej dobrze !! dlaczego zatem on tego nie robi ?

Gość cipolina
na jakiej podstawie wydajesz takie sądy??? gdzie tu z tresci wynika że ja mojego męża zmuszam do tego??? dalej nie potrafisz czytać ze zrozumieniem piszę jak byk że życie seksualne mam udane ale jest małe ale? i zastanawiam sie co tu zrobić żeby było idealnie a mojemu facetowi współczuc nie musisz póki co dobrze mu i o to nie musze sie martwic gdyz nie jestem egoistką i duzo rzeczy w łózku robi sie też dla kogos żeby sprawić tej drugiej połówce przyjemność ale ty chyba za mało posiadasz nie tylko doswiadczenia ale i lat...

Gość cipolina
to do hixi

Gość matacz..
bo jest wrednym egoistą !! robi tylko to co jemu sprawia przyjemnosc , przyjemnosc swojej kobiety ma w du pie !