Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuka akuf ..

matka mi zabroniła pojsc na grzyby z chlopakiem!

Polecane posty

Gość fuka akuf ..

jestem z chlopakiem 2 miesiace...spotykamy sie dosc czesto.... powiedzialam wczoraj mamie ze ide z nim i jego ojcem na grzyby, usmiechnela sie, i spytała czy bede na silach po pracy, ja mowie tak, a dzis jej przypomnialam o tym..i powedziałą ze nie pozwala mi iść na te grzyby........pytam zdenerwowana czego? a ona "z obcym chlopakiem bedziesz szla na grzyby?" no i nie pozwolila mi. bardzo mnie zdenerwowała...jest koncowka wakacji, a ja na grzyby pojsc nie moge:( czy ona nie przesadza? pozniej powiedziałą ze jakbym w grupie szla to co innego. zna go, wie ze jest spokojny, zreszta bedzie jego ojciec...a ja nigdy nie bylam na grzybach;( i co ja mam mu powiedziec, powiedziala kategorycznie ze sie nie zgadza;(

Gość i co, do kaloryfa cię
przywiąże? Skoro pracujesz, to chyba dorosła jesteś i mama co najwyżej może wyrazić swoje zdanie na temat twojej wyprawy do lasu. Nie może ci czegos nakazać

Gość fuka akuf ..
pracuje dorywczo, przez wakacje tylko :(

Gość hyhyhyhy
ile masz lat?

Jak juz pójdziesz to nie zbieraj blaszkowatych. Ostatnio strasznie sie ludzie trują.

Gość fuka akuf ..
21..

no to zabraniać mogła mama do 18. Teraz jak wyżej :)

czyli pełnoletnia jestes i pytasz się czy możesz gdzieś wyjść?? matka ci na głowę wejdzie i nigdy zycia sobie nie ułożysz

skoro będzie teżz tata kolegi, to może ty mamie zaproponuj spacer po lesie? Przyzwoitką będzie :)

Gość fuka akuf ..
mam dosc tej kontroli i zabraniania:( jak dorbze ze niedlugo wyjezdzam. i co ja mam jemu powiedziec?

jemu nic, idź po prostu na te grzyby, przeciez to nie zbrodnia, musisz ustawić sobie matkę a nie być ciągle małą dziewcxyznką słuchającą się mamusi

Gość hehee123
zajmij sie dobrze jego grzybem :classic_cool: no i jego ojca :)

Gość fuka akuf ..
troche mam dziwna sytuacje... i ojca palanta:/ jak pojde sobie po prostu to moze mnie nie puscic nie wiem na zblizajace sie wesele

Gość hbjkahsa
zal mi cie troche dziewczyno ... Masz swoje lata ... Rozumiem ze jak zalozysz kiedys rodzine to tez bedziesz sie sluchac mamy i robic to co ci karze?? widac ze nie masz swojego zdania..

Gość do Kafe Prześmiewca
pierdolisz ze na jesien a co teraz mamy bylam w niedz na grzybach i halunow bylo od skorwysyna wiecej napewno niz podrzybkow