Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuka akuf ..

reakcja matki na...

Polecane posty

Gość fuka akuf ..

jestem z chlopakiem 2 miesiace...spotykamy sie dosc czesto.... powiedzialam wczoraj mamie ze ide z nim i jego ojcem na grzyby , usmiechnela sie, i spytała czy bede na silach po pracy , ja mowie tak, a dzis jej przypomnialam o tym..i powedziałą ze nie pozwala mi iść na te grzyby........pytam zdenerwowana czego? a ona "z obcym chlopakiem bedziesz szla na grzyby?" no i nie pozwolila mi. bardzo mnie zdenerwowała...jest koncowka wakacji , a ja na grzyby pojsc nie moge czy ona nie przesadza? pozniej powiedziałą ze jakbym w grupie szla to co innego. zna go, wie ze jest spokojny, zreszta bedzie jego ojciec...a ja nigdy nie bylam na grzybach;( i co ja mam mu powiedziec, powiedziala kategorycznie ze sie nie zgadza;(

Gość fuka akuf ..
21.. ja sie bardzo oburzylam, nie wiem moze ona miala rację...

Gość Alev
Masz 21 lat i jak mama Ci nie pozwala wyjść to nie idziesz tak? No nie bardzo chcę mi się w to wierzyć.Jeśli zadajesz już pytania i oczekujesz jakiejś odpowiedzi od innych to napisz chociaż prawdę ile masz lat .

Gość er4tq3ewr
dziewczyno jak sama mowisz, pracujesz wiec sama zyjesz za swoje, masz 21 lat i mnama ci nie pozwala isc a ty nie diziesz?? smieszne, ja mam 21 lat i mame tylko informuje co, gdzie...wierzyc mi sie nie chce

a to jakies grzyby fluorescencyjne? na grzyby to sie chyba chodzi o poranku a nie po pracy :) slabe

moze boi sie, ze Cie zgwalca? wiesz...sama w lesie z dwoma mezczyznami ktorych nie znasz..

Gość tyy morska brzya
sorki ale ja bym sie mamy o zgode nie pytała wtym wieku po prostu bym poszła