Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marko1986

cierpiaca milosc

Polecane posty

Gość marko1986

bardzo prosze kogos o udzielenie mi pomocy mianowicie ok 7 lat temu poznalem wspaniala dziewczyne o imieniu Dorota jakis czas temu ona odnalazla mnie na skype gdy ja zobaczylem nie moglem w to uwierzyc ze to ona ze to ta sama Dorota bardzo sluczna ciepla kochana pelna humoru i energi zakochalem sie w niej od pierwszego wejrzenia ale mam dylemat poniewaz jestem w zwiazku 1,3 roku i przed wczoraj i wczoraj spotkalem sie z nia kiedy ja zobaczylem wszystkie uczucia sie we mie obudzily na nowo wszystko powrocilo wszystko mi sie przypomnialo dawne czasy dluzsze rozstania tesknota za nia ona ma wspanialego synka ale nie jes mezatka tylko ze jest ze swoim chlopakiem z tego powodu bo tak latwiej jest jej nie ma miedzy nimi dobrych stosunkow ona powiedziala ze specjalnie przyleciala dla mnie z za granicy mialem w planach wyjechac tam gdzie ona mieszka nawet razem szukalismy przez internet pracy dla mnie i dzis wyleciala z powrotem za granice nie jestem w stanie o niej zapomniec bynajmniej nie chce tego robic czuje ze po ok 7 latach kocham ja nadal szanuje jest dla mnie bardzo wartosciowa zrobil bym dla niej wszystko prosze poradzcie mi co ja mam zrobic bo plakac mi sie chce na mysl ze jutro odleci i do piero za rok ja zobacze bo taki ma plan zlotu do polski ja na prawde nie wiem co mam zrobic licze na kogos kto mi cos podpowie w tej sprawie nie mam odwagi powiedziec jej ze ja kocham ze jej potrzebuje bo nie chce jej zranic bo nie wiem jak ona to odbierze a nie chce w zadnym wypadku stracic z nai kontaktu ale bogu jestem na prawde wdzieczny ze ona mnie odnalazla chociaz ja jej tez szukalem gdzie tylko sie dalo kochani napiszcie co mi radzicie ja juz nie wiem co mam robic a zapomniec nigdy o niej nie zapomne chce barzdo zeby bog mi wyprostowal do niej droge :(

Gość zapach pomarańczy...
A ten (1,3) aktualny zwiazek, to jest plaster na twój kuper? Zakończ ten zwiazek i jedź do swojej miłości. Daj szansę aktualnej dziewczynie na ułożenie sobie życia. Po co się żalisz, prawdziwy men nie zastanawia się i nie kalkuluje. Żadna kobieta nie chce być w zwiazku , gdzie partner nie darzy jej uczuciem. Nie bądź pasożytem niekochanego ciała. Robaki pasożytują na martwych ciałach. Okrutne, ale prawdziwe:)