Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bulbas

Co dzisiaj jedliscie?

Polecane posty

Kanapki z kielbasa lisiecka Jajecznica Salatka meksykanska Pizza Zupa pomidorowa Kotlet devolay, frytki oraz surowki polane sosem chili Pierogi z serem Kanapki z nutella Trzy tabliczki czekolady 4 jablka jednego arbuza Kebab A teraz jem kotleciki z cukini :)

Gość co tio za stopka
okropna a nie pekniesz tyle zjadłes?

o matko... ale zarłok z Ciebie:) parowka, 2 kromki chleba wafelek, gruszka, nektarynka zupa pieczarkowa do tego kromka chleba ciasto, 3 nalesniki

Gość co tio za stopka
murzynka szkoda ze nie murzynke sa takie...eehh:D

Gość misia-a
cztery batoniki kinder czekolada, ryż z sosem pomidorowym (bleee) tabliczke czekolady nussbeiser z orzechami, zapiekanke, spaghetti, i wiele wiele wiecej jestem gruba swinia ktora nie moze zapanowac nad soba brzydze sie siebie BLEE

dwie kromki chleba z masłem, po plasterku sera i wędliny do tego 3 pomidory leczo + dwie kromki chleba na kolacje to samo co rano

Gość dupawolowawawawa
o zesz w morde !! Tyleś zrzała????? Jak to :O:O:O:O:O O zesz to ty tez dupa wolowa jak ja :D:D?????? :*

musli z mlekiem i świeeżym bananem 2 tosty z dżemem pierowgi ruskie8 szt 2 herbaty, kawa, i barszczyk

Gość moze nauczysz mnie tanczyc
parówczaki sztuk 2 z serkiem topionym light z lidla

miska owsianki na mleku baton snickers cukierek truflowy banan pieczeń wieprzowa ziemniaki ogórek kwaszony 2 kromki z serem topionym jogurt activia szklanka mleka z miodem :)

śniadanie: sałatka jarzynowa obiad: frytki+devolaj kolacja:sałatka jarzynowa

Gość dupawolowawawawa
Littel jakas tam a czemu nei jadalas pieczeni wołowej?? czuje sie zraniona na skroś

bulbas jesteś ciągle głodny, bo opychasz się gównami :) mało wartościowe pokarmy dostarczają uczucia sytości tylko na krótki czas, potem znów sięgasz po jedzenie :P chyba, że jesteś w ciąży :classic_cool: zjedz sobie owsiankę :P

Gość taa niedobra pupa
dwie skibki ciemnego chleba z pastą i dwie parówki z szynki kilka paluszków czekoladowych warzywa na patelnię, 5 paluszków rybnych i jestem przzed kolacją...