Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfergrtgtrgtrgtrg

CZYM ZASKOCZYC GOŚCI ?

Polecane posty

Gość rfergrtgtrgtrgtrg

hej , poszukuje dan łatwych gdyz nie jestem jakas super kucharka choc lubie gotować i w miare niedrogich , niedługo znajomi przychodza do nas na mecz , jestesmy niedawno po slubie i chciałabym poprostu dobrze wypasc , dziewczyny mam nadzieje ze pomozecie pozdrawiam

Gość LajzaMineli
zrób dużą lazanię - smaczne , efektowne i sycące .I łatwe.

Gość pepe pan dziobaak
mam super przepis na takie imprezy zupa swietna

Gość taa niedobra pupa
Mi kiedyś totalnie znudziły się kiełbasy i bigos, i postanowiłam zrobić coś nietypowego. Takie małe, wykwintne kanapeczki. Do tego kilka rodzajów dipów, cienkie kiełbaski. Lekka sałatka... Goście rzeczywiście byli zaskoczeni, siedzieli, patrzeli i nie jeedli tylko robili wielkie oczy... Chyba Polakowi trzeba podawać zawsze śląska, schab, pyry i bigos :(

Gość rudy777777
1... trzeba zrobić smacznie 2. trzeba ładnie podać 3.Trzy zasady kuchni francuskiej... masło, masło, masło :D

Gość pepe pan dziobaak
dobra dam ci ten przepis ale nie mow nikomu wkladasz nogi do miski i wolasz' Grzybowa! dobre nie polgodziny sie smialem jak syn przyniosl ten kawal ze szkoły

:) spróbuj przepisu na tartę z tej strony: http://www.pesto.art.pl/ możesz zrobić wcześniej i dać na zimno, albo upiec zaraz przed przyjściem gości; już kilka razy różnych ludzi częstowałam tartą porową; łatwe, w miarę proste, niedrogie; można podawać ze sztućcami, na talerzykach, albo po prostu kawałek w rękę i też jest dobrze

Gość chuda_jak_słomka
jak do nas przychodzili na mecz kupowaliśmy takie pizze riggi piłkarskie, to normalne pizze riggi tylko wyglądające jak piłka nożna :D http://www.kobieta.pl/typo3temp/pics/974885fe80.jpg do tego oczywiście zimne piwo i zestaw kibica czyli czapki i koszulki :D

moja mama zawsze dla nowych gości robi naleśniki po hawajsku - ananas, kurczak w kostkę, pędy bambusa, papryka, pieprz, cebula - to farsz, robimy ciasto naleśnikowe, farsz po zagotowaniu wkładamy do naleśnika, składamy na pół i jest :) lekkie, pyszne i egzotyczne danie :P

Gość Faranusia
a moze salatka z gyrosa:) polecam

Gość moja kicia kicia kicia
ciasto fr tniesz w paski, owijasz wokol frankfurterki...ja polecma te sparzone f. i do piekarnika ladnie wyglada, smakuje, mozna podac sosy dodatkowo robi sie szybko a ciasto fr i kielbaski dostaniesz za jednym zamachem np w lidlu

Gość moja kicia kicia kicia
heheh przypomnialam sobie..jak zaprosilismy znajomych na obiad...przystawki pierwsze...i wielkie zdziwienie co z tym zrobic....ech:)

Gość michalina8

Czymś,co jest wyszukane.

W moim przypadku były to torciki serowe, które zosstały przygotowane na zamówienie Gruner-group.eu