Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajebista Asia

jestem zajebista

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmm
Idiotka i to notoryczna, sama e swoją głupotą tworzy niezłą głupią parę. Debilka mieiąca !

Gość Kopeć
Asiu mam pytanko gdzie tak zajebista osoba jak ty pracuje???

Gość zajebista Asia
W polityce, posłanką jestem:) I to jaką!

Gość **anna**
Jesli pracujesz w polityce to wstyd ,ze osoba wyksztalcona ma zero kultury i sadzac po twojej beznadziejnej pisaninie nic ciekawego soba nie reprezentujesz.

Gość P.E.P.$.I.
Sorry bejbe ale mi nie dorównujesz.

Gość sunflowerxxx
uwazasz asiuniu ze jestes the best ale mysle,ze zaistniala tu pomylka..

Gość Zajebista Asia
widze że armia podsrywaczy dzielnie mnie reprezentowała gdy ja sobie smacznie spałam ;) chciałam tylko zaznaczyć, iż te wszystkie posty na poziomie klasy 2be nie są mojego autorstwa ;) ja tylko napisałam że jestem zajebista, w chwili gdy osiągnęłam coś, czego większość ludzi nie ogarnia ;) i tyle. :D pzdr ;)

Gość Zajebista Asia
Na marginesie to możecie mi jedynie klocków nastawiać pedały nędzne:)

Gość Stary student
I taka szmata też żyć musi, potrzebna jest , lachę obciągnie, zdechnie i wyrosną na niej kwiatki. Nie dorastasz mi do czubka pen mizero intelektualna i skarioto kobieca. Blee !

Gość Zajebista Asia
skarioto ;) jam rokokowa kokota ;)

Gość zajebista Asia
Witajcie po przerwie-ha! podszywacze nie próżnowali,co za żenua,gimsraki i licgówna zdobywające forumowe szlify na kafe....Wyznam Wam że często myślę o pewnej sprawie. Dlaczego ja, osoba tak inteligentna i na poziomie - która przeczytała wszystkie dzieła Cortazara oraz "Pieska przydrożnego" Miłosza, osoba która wie co to jest "idiosynkrazja" i "koagulacja", wreszcie osoba która zna nazwy stolic wszystkich państw europejskich... otóż dlaczego wieczorami zakładam na twarz wyliniałą skórę kapibary i udaję się na stację kolejową Rzeszów Staroniwa, by tam ssać lubieżnie w ustach spocone majtki pracowników torowych PKP? Zezwierzęcenie czy po prostu deliryczna i hipnotyczna przenośnia, ha? Jak myślicie?

Gość No nie noooooo
Twierdzisz że jesteś inteligentna a jak u Ciebie z urodą. U dziewczyny jest ona ważniejsza niż inteligencja.

Gość No nie noooooo
Inteligencja to nie wszystko. Liczy się jeszcze uroda

Gość klimczok
Asiku....to Ty >?

Tak tylko powiem: moją koleżankę wezwała nauczycielka do szkoły, bo synek pisząc recenzję jakiegoś filmu stwierdził właśnie, że film był zajebisty:D

Gość No nie noooooo
Skoro nie odpowiedziałaś czy masz urodę to znaczy, ze jej nie masz. I Ty uważasz że jesteś kimś wielkim?

Gość **anna**
Zastanawiam sie jak mozna chciec robic z siebie taka idiotke bo do normalnych nie nalezy a jezeli urode ma taka jak jej inteligencja to szczerze wspolczuje

Gość blablablaaaaaaa
Jestem zajebisty uratowałem dziecku życie i co z tego taką mam prace i jakoś nie trąbie o tym, że jestem fajny, dziewczyno ogarnij się troszke co zrobiłaś w polityce?? Zarabiasz 20 razy więcej odemnie i dlatego jesteś fajna, zacznij przedstawiać jakieś wartości, a nie się chwalisz i poza tym, wstyd mi za polityków w tym kraju nic nie robią tylko kradą i obiecują.

Gość pokaz fotke
jak jestes taka zajebista - ocenimy.

witam z głupa weszłam w ten temat i jestem w szoku. otóż musze wam powiedzieć, iż moje wpisy (orginal Zajebista Asia) to dwa pierwsze. cała reszta to podszywacze :D i jestem w szoku, że tak sie wymądrzacie a nie zorientowaliście się, że Zajebista Asia w tym przypadku to chyba z kilkanaście osób :O dramat a teraz w skrócie dlaczego jestem zajebista. otóż dwa lata temu oddałam szpik kostny potrzebującemu chłopakowi, miesiąc temu wzięliśmy ślub, a pisząc tego 1 posta dowiedziałam sie że jestem w ciąży :) no i byłam tak szczęśliwa, tak pijana tą wiadomością, że napisałam taką bzdurę - ot po prostu :) bo dwa lata temu założyłam sie z kumpelą że szpiku nie oddam, a jak oddam to będę zajebista :) no i tak sobie to przypomniałam :) co do pracy- pracuje w firmie informatycznej jak grafik komputerowy, mam 24lata. i weźcie sie ogarnijcie i zacznijcie czytać więcej książek a mniej forum, bo mózgi Wam sie lansują- skoro nie potraficie odróżnić kilkunastu zupełnie odrębnych wpisów "NIBY" tej samej osoby ;) pozdro :P

Gość brawo jestes zajebistya

Gość ja też jestem zajebisty
zabiłem dzis 4 komary

Gość na kafe wszyscy sa zajebisci
przystojni,ladni,bogaci,super inteligentni