Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem o co c'mon

Dziewczyna nie chce sie całować

Polecane posty

Gość Nie wiem o co c'mon

Mam problem, otóż jestem z dziewczyną około 2-3 tygodnie, a ona nadal nie chce sie całować... Tzn. całuje mnie w usta na pożegnanie i przywitanie, ale za cholere nie chce sie całowac z języczkiem :P Ja mam 18 lat a ona 16, nie wiem o co chodzi, bo wiem że jej sie podobam, nie mam nieświeżego oddechu, tym bardziej ona. Nie jest typem 'imprezowiczki', raczej spokojna, ale też bez przesady

Gość ponetny marian
wsadz jej kutasa prosto w jape po same jaja to od razu zmieni zamiary

może się nigdy jeszcze nie całowała i się boi ? ;)

Gość Nie wiem o co cmon
Z tego co wiem, to całowała sie juz wczesniej, tym bardziej to jest dla mnie dziwne

Gość LandrynkaOsmakuLandrynkowym
Ja Cię pocałuję :) :) a pytales czemu nie chce? kurde mnie by to dobiło po dwóch dniach:)

właśnie, być może dla niej to za wcześnie ;) poczekaj jeszcze troszkę, a jak nie, to może spróbuj z nią porozmawiać ? ;)

Gość ejoooooooooo
moja rada następująca kiedy bedzie spała na przyczajce wsadz jej swojego dużego kutasa w usta i niech go ssa nagle zamieni sie z dziewicy w tygrisice

Gość Nie wiem o co cmon
@LandrynkaOsmakuLandrynkowym , dzięki, ale poczekam na nią :) Naprawde super dziewczyna, swietnie sie nam rozmawia itd. dlatego jesli bede musial to poczekam Macie racje, jutro z nia o tym porozmawiam. Raz probowałem, ale odpowiadała wymijająco, więc nie drążyłem tematu, myślałem że chce troche poczekac, ale nie spodziewałem się że aż tyle :o

Gość automatic only
za wczesnie? kurwa litosci on juz z nia jest 3 tygodnie :) po takim czasie to ja juz dawno bym chciał wyruchac swoją kobiete, inaczej bym jej powiedział "good buy" na chuj mi jakas cnotka nie wydymka??

automatic only - każdy inaczej podchodzi do takich spraw ;) Ja też bym nie czekała 3 tygodni, aby chłopak mnie pocałował , ale każdy jest inny ;)

Gość WERONIMINREAL
jak dla mnie to ona czeka na to byś ją zapiął analnie... woli po prostu od tego zacząć - niektóre tak mają

Gość Nie wiem o co cmon
@LandrynkaOsmakuLandrynkowym, po jakimś czsie tez sie zacząłem zastanawiać, i myślałem że skoro nie chce sie nawet całować, to jej zwyczajnie nie zależy. A nastepnego dnia ona napisala z pytaniem o spotkanie.. jak nie odp. to za godzine znowu napisała. Dla mnie to też dziwne, dlatego chciałem sie poradzić, na dziewczynach aż tak dobrze sie nie znam, ale z żadną nie czekałem 2,5 tyg. :o góra 2-3 dni

Wiesz, powiem Ci tak. Ona ma 16 lat a ten wiek jest tak poj*bany że szok. Ona się może Tobą bawić. Pomyśl, nawet jak już zechce łaskawie się całować to ile czasu będzie potrzebowała na to, żeby się z Tobą przespać??? Pół roku? Dwa lata? Nie wytrzymasz tego. Wierz mi. Ty masz 18 lat ona 16, mimo ze to 2 lata różnicy to lepiej szukaj dziewczyn po 17. Ja mam 17, 5 :) Nie byłam taka jak ona i nie jestem taką cnotką ale bez przesady no:P Pół roku dużo zmienia w psychice i pewnie się zmieni ona ale czy chesz tyle czasu czekać?

Gość Nie wiem o co cmon
@ LandrynkaOsmakuLandrynkowym właśnie między innymi o sex też chodzi :o Jak z nią porozmawiam i to nic nie da, to bede musiał dać sobie z nią spokój, a szkoda, bo poza tym to mój ideał... Ale faktycznie, przeciez to ma być moja dziewczyna a nie przyjaciółka

No więc właśnie. Jak można czekać z pocałunkiem ? Przecież to nie boli :P Rany... :) Biedny chłopcze:)

Gość sassssssssssss
znam takich, co czekali na pocałunek 5miesięcy! jeśli Ci zależy, to poczekasz

Gość Nie wiem o co cmon
@up, mam 18 lat, nie jestem zatwardziałym prawiczkiem po 30stce, nie mam zamiaru czekać na pocałunek 5 misięcy... Dla mnie, to normalne, nic nadzwyczajnego, zwykłe okazanie uczucia, już nie wiem co mam myśleć...

Gość Nie wiem o co cmon
raz jej zaproponowałem pozycję 69 to miała focha przez 5 dni :( do dziś nie wiem dlaczego ?

Gość DOKŁADNIE.....
a może ci z japy jedzie?

Gość moze nauczysz mnie tanczyc
a tbie chodzi o pocalunek z jezyczkiem?

Jej ... wez daj sobie z nią spokój. Po co masz się wkurwiać

Gość posluchaj mej rady
ja bym dawno ją kopnął w dupe

Gość Nie wiem o co cmon
Dzięki za odpowiedzi wszystkim 🖐️ p.s. widze że ilość trolli na Kafe rośnie z każdym dniem :o

Gość WACEK PLACEK
Ja jestem z dziewczyną 3 miesiące,,,uprawiamy seks i tez odwraca głowę i nie chce się całować, tłumaczy ze pali papierosy i dlatego blele i ma 32 lata nie 16scie... sam się zastanawiam czy mnie w ogóle kocha itd....czy może nie umie okazywać czułości??

Gość gość
Jak kobieta nie chce się całować nie oddaje się w 100% związkowi

Gość gość
A po co się ma całować? Wystarczy, że zrobi loda i anal. Takie są dziś dziewczyny, że każda udaje nieruchaną. A te sprawy ma obcykane już od dziecka.

Gość gość
Jestem już rok z chłopakiem i jeszcze nigdy mnie nie pocałował, nie lubi. Sex owszem z******ty ale też bez pocałunku. Nic do niego nie dociera a ja umieram.

Gość gość
Powiem tak ona moim zdaniem cię sprawdza... Chcę sprawdzić czy ci na niej... Czy poczekasz czy po prostu jesteś z nią tylko dla tych spraw....