Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Idealna randka wg. kobiety

Polecane posty

Kobieta by chciała, taką właśnie randke: umawia sie z facetem w określonym miejscu, facet przyjeżdza drogim samochodem wita sie otwiera ci drzwi i propponuje kolacje w najlepszej restauracji, jesteście zachwycone, jest romantycznie. Facet co chwila wychwala wasz wygląd i ubiór, mówi, że jest zauroczony, opowiada o swojej dobrze płatnej pracy, mieszkaniu, znajomych i jakie to ma cudowne życie. Po kolacji proponuje romantyczny spacerek po bulwarze nadmorskim w świetle księżyca, po spotkaniu odwozi was do domu, oczywiście nie zapyta czy go zaprosicie do domu, bo wie, że to niestosowne, z powodu zauroczenia kobitka proponuje kawke na górze, facet jest tak uprzejmy, że nie odmawia, spędzacie romantyczną noc pełną sexu i namiętności, a rano dostajecie smsa o treści: dzięki mała za miło spędzony czas, ale autko jest taty, a reszta to niezły bajer, fakt wydałem 2 stówki, ale było warto :) i co robicie wtedy naiwne kobitki ?

Gość TH is IT DP
To kurwy

Gość heledore babe
to zalezy, czy sex byl ok, czy nie. jesli byl, to dobra nasza, korzysc jest po jednej i drugiej stronie. jesli nie byl, to nic nie robimy, bo kto by sie zadawal z kolesiem, ktory jest kiepski w lozku. :)

Gość hahahahha o ja pier
naprawde dla was to jest najwazniejsze?? dla mnie jest wazne, ale takiej kobity to bym nie chcial. slabiutko mierzysz niunia, haha.

Gość ficonkowa
idealna randka moze odbyc sie tylko z dobrym rozmowca... duzo kawy i duzo gadki... humoru... :D:D

Gość heledore babe
no to j/w. jak sex byl dobry, to po takim tekscie mozna kolesia spokojnie i bez zalu spuscic w kiblu :) widac paranoik jakis :)

powiem wam szczerze, że jak np. ja zaczynam opowiadać o sobie, że mam całkiem niezłą pracę, samochód itp. to dziewczyna zwykle zaczyna przejawiać duże zainteresowanie, potem wysyła smsy, że niby sie we mnie zakochała i takie tam pierdoły, wiele mógłbym juz tak wykorzystać...

Gość a ponoc
nie powinno sie za duzo mowic o sobie, bo sie wyjdzie na jakiegos zadufanego w sobie chwalipiete, lecz dac dojsc do slowa dziewczynie i umiec sluchac..

Gość a ponoc
ale auto, owszem wazne, mieszkanie i te sprawy :) ale kazde pary sie dobieraja odpowiednio i kazdy znajduje druga polowke mniej wiecej na swoim poziomie raczej

Gość nkjfdxnbf
przystojniaczek spadowa ze swoim zrytym beretem i wybujalym ego

Gość a ponoc
mam rację?

no, ale ciężko raczej ukryć bo ktoś kto ma auto od 18 roku życia nawet o tym nie myśli dla mnie to jest coś normalnego, zresztą mam jechać autobusem na spotkanie? przecierz i tak zauważy. a co jeśli zapyta gdzie pracuje ? powiem, że bezrobotny ?

Gość faktycznie nie moge
ja mialam podobnie.tyle, ze ja zajechalam na umowione miejsce, zabral mnie do kina, potem na bulwar, rozmawialismy, opowiadal mi o swoim zyciu, pracy.potem odwiozl mnie do domu niezbyt drogim autem, nie zaprosilam go bo bylo juz pozno, zreszta to byla pierwsza randka, na zajutrz dostalam smsa od niego, ktorego niestety juz nie pamietam. Jest ze mna do dzis.

Gość heledore babe
przystojniaczek - nie ma sie czym chwalic, jesli juz powaznie podchodzimy do tematu. nie wiem, czy nigdy nie spotkales fajnego zwiazku opartego na milosci, zaufaniu, poswieceniu.. mnostwo jest takich. wniosek - mozna spotkac dobra osobe i stworzyc razem cos fajnego. problem widocznie jest w tobie, skoro przyciagasz same materialistyczne lampucery. tak, jak mowilam, nie ma sie czym chwalic.

Gość a ponoc
nie wiem po co on to pisze skoro wszystko jest ok i kazda dziewczyna pisze smsy..

Gość ficonkowa
mysle, ze to zalezy na jakim etapie zycia ludzie sie spotykaja i co sami posiadaja... ja materialistka nie jestem, a sama mam tyle, ze nikt nie moze mi zaimponowac stanem posiadania :) co najwyzej wezme go za pustego snoba.

jako, że pracuje w handlu często mam przy sobie sporo gotówki, kiedyś byłem z jakimś lachonem i nie miałem drobnych wyjęłem z kieszeni chyba z 10 koła w gotówce to sie patrzyła jakby w życiu pieniędzy nie widziała oczywiście odrazu zrobiła sie milusia i zaczęła sie sobą chwalić i swoimi marzeniami :P

Gość a ponoc
PRZYSTOJNIACZEK, a jak te dziewczyny materialistki - atrakcyjne chociaz? moze nie powinno sie kierowac w zyciu regulami i stereotypami, ale jednak wydaje mi sie, ze te mniej zamozne sa ladniejsze. chociaz z drugiej strony takie tez moga leciec na kase. :)

Gość a ponoc
ja szczerze, to w sumie lubie takie dziewczyny. lubie o kogos dbac i dawac spelniac tej osobie marzenia. tylko takie to chyba sklonne do zdrady sa. gdzie tylko zobacza cos ciekawszego, innego, to od razu tam lecą.

tak naprawde wszystkie lecą na kase i przestancie pierdolić, że nie prawda jest taka, że bez kasy nie da sie zyć, a u was kobitki to jest główne kryterium wyboru.

Gość a ponoc
a jeszcze jedno do autora - chyba lepiej poznac kogo mniej wiecej z tego samego poziomu materialnego, bo takie materialistki to po prostu mogly nie miec do czynienia nigdy z wieksza kase i sa z Toba dla pieniedzy w glownej mierze - to jest ich glowny argument, w ten sposob odreagowuja kompleksy z mlodosci

Gość a ponoc
to czemu sie irytujesz z tego powodu? jak nie masz problemu z kasa, to sie ciesz. :)

Gość heledore babe
glowne kryterium wyboru, to mozg. ale te, ktore licza na intelekt, to nie twoja liga, przystojniaczku :) tobie pozostaje przebierac w tych, ktorym mozesz zaimponowac jedynie pieniedzmi, bo w sumie nic innego nie masz do zaoferowania. dla prawdziwej kobiety, to ZAWSZE bedzie za malo.

dla prawdziwej kobiety mam wszystko co potrzeba: kase, wykształcenie, jestem przystojny, inteligentny, potrafie być romantyczny co chcieć więcej może kobitka ?

Gość ficonkowa
Po co kobiecie, ktora ma swoja prace, swoja kase, swoje auto, swoje mieszkanie Twoje pieniadze? Zadajesz sie z jakimis malolatami, ktore sa na garnuszku rodzicow .

Gość heledore babe
twoj pierwszy post bardzo ladnie uwidacznia, ze twoje EQ mocno szwankuje. stad pewnie problemy. proponuje socjoterapie.

Gość ficonkowa
Hm.. a ja myslalam, ze teraz wiekszosc studentek pracuje... jednak nie? :o