Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daaaaduum

CZY TO NAPRAWDE ZA DUŻO-NOO POWIEDZCIE SAMI PRZECIEŻ ONA PRZESADZA???!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość daaaaduum

Moja dziewczyna(mieszkamy i pracujemy razem) ciągle wypomina mi że za dużo jem:P:P:o Moje dzisiejsze menu: 7:00 wypiłem kawe i zjadłem 7-daysy 2 szt 9:00 w drodze do firmy wypiłem cole w macdonalds i zjadłem bigmaca 12:00 lunch z dziewczyną (pracujemy w jednej firmie) sałatka grecka z krążkami bagietki +kawa 16:30 w drodze do domu wstąpilismy do restauracji na obiad zjedłem sushi 12 kawałków 20:00 paczka lays tv paka +2 piwa sama je jak kurczak i mnie też do tego zmusza zawsze jak coś jem patrzy na mnie i mrurzy oczy a, potem mi wypomina że obrzeram sie i wogóle nie dbam o zdrowie:P No powiedzcie sami czy ja na serio obżeram się jak prosie czy jem normalnie jak zdrowy 27 letni postawny facet?? mam 187cm wzrostu i waże około 80 kg

Gość Serafina90
Nie wydaje się jakoś bardzo dużo, ale najważniejsze jest to jak wyglądasz. Jeżeli twoja sylwetka jest w porządku, nie tyjesz, to w czym problem? Gorzej jak ci rośnie brzuch!

Gość jak dla mnie żresz
same smieci i za czesto ja jem sniadanie 2-3 kanapki,obiad zupa czasami mieso kolacja parowki,jajecznica lub zupa mleczna ,i tyle zadnych przekąsek i innego barachla

a ty sam/a jedząc parówki uważasz że jesz zdrowo??? ja tam dużo nie jem bo zapominam o tym że cos czasem trza zjeść...

Gość daaaaduum
nie mam tzw.piwnego brzucha :o chodze na basen raz w tygodniu na squasha 2 razy w tygodniu więc mysle że żyjedosyć aktywnie a,jej ciągle nie pasuje ona sama żyje na liściu sałaty ale,to nie znaczy że ja mam tak jeść...

Gość najdziwniejszy....
za czesto na pewno nie, a ze smieci to nie same, salatka i sushi sa ok :p

Gość jak dla mnie żresz
no sorry jak zjem jedną parowke na miesiac to nie to samo co wpieprzać mc donaldsa codziennie prawda? :D

Gość najdziwniejszy....
a tak w ogole, to raczej jesz minimum ile powinien jest facet wazacy 80kg z takim wzrostem

Gość jak dla mnie żresz
moj wazy 76 kg/175 cm menu: sniadanie kanapki ,sok obiad zupa lub mieso z warzywami kolacja domowa zapiekanka z warzywami lub coś w ten deseń przękąski,banany,jabłka,itd zadnych smieci i smierdących piw :p

Gość daaaaduum
taa jasne...a ,jak idzie rozerwać się z kumplami to też wcina bananka i popija bobo-frutem??:D:D:o

Gość jak dla mnie żresz
że niby wychodzi z kolegami? hahahaha chyba w innym zyciu mój drogi :)

Gość daaaaduum
biedy koleś żal mi go już się wbił w pantofla na dobre:O

Gość JesiennyWiatr
Nie ważne jak wyglądasz. Ma racje nie dbasz o zdrowie :D Zacznij jeść bardziej wartościowe posiłki warzywa, owoce itd. Bo Twój organizm długo tego nie wytrzyma. Różne choroby mogą dać o sobie znać za kilka lat. Trochę na ten temat wiem ;) Jak chcesz cieszyć się zdrowiem to zmień dietę bo są tam same śmieci które niszczą Twój organizm czyli Ciebie. Wiadomo czasem można zgrzeszyć... czasem ;) I samopoczucie dużo lepsze:)

Gość jak dla mnie żresz
sam jesteś biedny na dodatek wychudzony,żresz śmieci i partnerka cię terroryzuje a mój ma wolną wolę na łańcuchu go nie trzymam :P

Gość daaaaduuum
tylko że to był przykładowy jadłospis to nie znaczy że jem tak codziennie:P jej przeszkadza nawet jak zjem sobie dużą porcje sushi chodzi jej też o ilość a, nie tylko jakość noo soory ale,ja nie jestem drobniutka malutka laseczka jak ona i nie będe się żywił samymi sałatkami:O:P

Gość daaaaduuum
noo doba to idź mu daj bobo-fruta i possać cycusia bo zacznie płakac niedługo pora karmienia mamusiu:P

Gość jem więcej od ciebie
a jestem kobietą...no ale ja mam mega przemianę materii, cjudnę maks 5 kilo i tyję też tylko maks 5 kilo.... nie da rady oszukać organizmu ale faktycznie autorze pomyśl nad bardziej zdrową dietą, zdrowe odżywianie równa się potencja :-)

Gość jak dla mnie żresz
sluchaj synuś chyba ci te chrupki zaszkodzily hihihihihh :D

Gość daaaaduuum
potencje mam jak najbardziej w porządku czuje się świetnie zyje aktywnie więc myśle że moja dieta mi nie szkodzi:P

Gość jak dla mnie żresz
hahahaa no prosze wyszlo szydlo z worka :p tego mig maca to chyba ze smietnika wygrzebales o 9 rano :D

Gość dziwnie jesz
Dziwnie jesz. Poza salatka i sushi na tym co wymieniles wykonczyl bym sie. Duzo to moze nie jesz, ja mniej waze a pracujac jem wiecej. Teraz jestem na chorobowym i brzuch mi urosl. Glownie leze to malo jem.