Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo girl

mój pies chyba zdechnie a ja nie wiem jak mu pomóc

Polecane posty

Gość pseudo girl

Został pogryziony przez jakies inne psy, ledwo chodzi, nic nie je nie pije...mama nie ma kasy na weterymarza a ja siedze i beczę! był z nami od szczenięcia, raz nawet uratował życie mojemu tacie jak ten zasłabł na mrozie, to pies przybiegł pod dom i zaczął szczekać dopóki nas nie wyciągnął z domu ;( teraz tak mi żal bo patz\rzę jak cierpi a nie umiem pomóc....tak patrzy na mnie a serce mi się ściska :(

Gość byłam kiedyś stażystką
A nie możesz od kogoś pożyczyć kasy?

Gość pseudo girl
nie mogę właśnie ;(

Gość byłam kiedyś stażystką
Idź z nim do tego weterynarza. Może go przyjmie... Ale jeśli jest bardzo pogryziony to pewnie na jednej wizycie się nie skończy, więc i tak będziesz potrzebowała pieniędzy.

Gość dżizys dziewczyno
skoro to taki oddany przyjaciel, to ja bym nie przebierała w środkach żeby go uratować. Pożycz kasę od KOGOKOLWIEK, a jak żywcem nie będzie od kogo (nie wierzę że nie pomoże żadna ciocia/babcia/sąsiadka/koleżanka) to idź do weterynarza.... może go przyjmie... ale przynajmniej nie będziesz miała wyrzutów, że nie pomogłaś oddanemu przyjacielowi. Są sytuacje w których nie przebiera się w środkach... obyś to bardzo szybko zrozumiała...zanim będzie za poźno...

Gość Może weterynarz faktycznie się
Zlituje. Walcz, bo wiem, jak potem gryzie sumienie. Może ci ktoś już u weta się zlituje i pomoże, wszystkim mów, znajomym, że oddasz, mamę namawiaj, w końcu uratował twojego tatę, sąsiedzi, dziadkowie, ktokolwiek. Zbiórkę rób, nawet pod kościołem. Idź do schroniska, poszukaj wolontariuszy, w ostateczności możesz w schronisku udawać, że znalazłas tego psa. Jak go podleczą, to go weźmiesz, powiesz, że ci się spodobał, cokolwiek. Ratuj go... :O trzymam kciuki

Gość na co jeszcze czekasz?????
Dziewczyno zawieź psa do weterynarza,powiedz ze nie masz pieniędzy ,na pewno pomoze.Skoro tak go kochasz dlaczego mu nie pomagasz ?:o

Gość Monique2222
pozycz ,albo cos sprzedaj i bedziesz miala kase...