Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka12332100

dlaczego tak ciezko jest nam mowic o uczuciach

Polecane posty

Gość olenka12332100

jestesmy w zwiazku ok. 6 miesiecy , znamy sie dosc dlugo , mamy swietny zwiazek, jestem bardzo szczesliwa, jednak oboje jestesmy osobami , ktorym trudno jest mowic o swoich emocjach. na kazdym kroku widze , ze bardzo mu zalezy , stara sie , jednak nigdy od niego nie uslyszalam , ze mnie kocha , ze teskni , jak jest daleko . moze wymyślam , i stwarzam sobie problem , ale wydaje mi sie , ze nasz zwiazek pod tym wzgledem jest troche "zamkniety" , jak jest u was?

raz piszesz ze swietny zwiazek a za chwile ze czegos brakuje... potem ze jestes szczesliwa ale w sumie to chcialabys inaczej... czy naprawde tak ciezko cieszyc sie tym co sie ma i nie szukac dziury w calym?

Gość billi jeaaan
a robisz mu loda? bo jeśli nie to nic dziwnego, że nic nie wspomina u uczuciu do ciebie

" To jest zapewne kwestia wzorców z dzieciństwa" - mnie sie wydaje ze wszystkiego mozna sie nauczyc, oczywiscie jezeli np nie mowienie o uczuciach to jest cos zlego. w kazdym razie zawsze warto porozmawiac ze swoim mezczyzną zamiast zakladac temat na kafeterii jezeli w waszych domach nie mowilo sie glosno o uczuciach to tak jak pisze luska nic dziwnego ze macie z tym problem w zyciu doroslym tylko pytanie czy to jest az tak dla Ciebie wazne?

Gość olenka12332100
jestem szczesliwa w zwiazku , ale wydaje mi sie , ze powinien isc dalej , jesli ma byc z tego cos trwałego , to musimy zaczac mowic o uczuciach czesciej i śmielej , a mi i jemu dosc ciezko to przechodzi .

Gość olenka12332100
czyny są dla mnie najważniejsze , ale słowo też jest bardzo ważne

spacje stop robić stop czasem stop umiem" :) autorko bez cisnienia, jestescie ze sobą dopiero od szesciu miesiecy, jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze sie tego nauczycie po prostu wymaga to wiecej czasu

a mi i jemu dosc ciezko to przechodzi ." to jak juz chcesz naprawiać świat to może zacznij od siebie :D