Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

moje nowe pazurki:)

Polecane posty

Oj nie przesadzajmy. Każdemu podoba się coś innego. Nie dogodzimy wszystkim na raz ;) Ja również niedawno zrobiłam sobie pazurki, a dokładniej był to manicure hybrydowy. Paznokcie pięknie wyglądają i nie łamią się! A lakiero-żel trzyma się już ponad dwa tygodnie bez odpryskiwania :) Jakby interesowało Was gdzie w Krakowie można taki zrobić to piszcie do mnie na maila nike.19@interia.pl - mogę powiedzieć też dokładnie jak to wszystko wygląda ;)

ale wieś!!!!!!!!!!!!!!!!! wieś tańczy i śpiewa !!!!!!!!!!!!!!! same se takie badziewie zrobiłaś?? czy jakaś niedokształcona pseudo-kosmetyczka?? P.S. gołębie mi gruchają na balkonie.. zaraz im walne ... wkurzają mnie.. :/

Gość wkurza mnie to na maksa
brzydkie, nierówne, krzywo pomalowane. szkoda że nie mam aparatu w pracy, bo pokazałabym Ci ładne, długie, a co ważniejsze, naturalne paznokcie :)

Gość Zack Pefron
ha ha sama sobie to dzenusiu robiłas??? czy twoj mały ogr :D:D:D spartolona robota

Gość Zack Pefron
a palce to masz rzeczywiscie jak kołki takie klopy brzydkie

Gość helllele
Tipsy są passe, nie wiesz tego piękna i mądra laluniu?

Gość Jakieś stare topiki
To topic sprzed 4 lat? Wtedy Białe Kozaczki takie badziewka różowe nosiły. Jennifer kasa kasą ale gdzie klasa? Tej jednej rzeczy niestety nie kupisz... i chyba nigdy nie nauczysz :) Ech...

koncepcja moze i byla dobra ale robie pazurki od 4 lat i twoje sa niedpracowane.brak linii C,zalane skorki,nieopracowane na odpowiednoi kat boki.linia usmiechu jest raz za waska raz za szeroka-powinna zaczynac sie rowno z opuszka paznokcia lub 2mm ponizej. nie krytykuje tego dlatego ze cie nie lubie. ale taka jest prawda i kazda styslistka znajaca sie na prawde na rzeczy przyzna mi racje. skorzystaj z bloga tej dziewczyny http://paznokcie-oli-m.blog.onet.pl/ a dowiesz sie jak wygladaja prawidlowo zrobione pazurki.

Dżenifer czy to ty załozyłaś głupi tema , ze twoj ogr mały zostanie miss i modelką? niespełnione marzenia mamusi przelejesz na paskudnego ogra??

eejj co jak co..ale dziecka to tu nie trzeba obrazac i wyzywac od ogrów...dajcie juz ludzie spokoj. gdzie tu sie zglasza o zablokowanie kogos/????bo mnie krew zalewa...

w wątku redakcja na stronie głównej forum :) a dziecko neisttey wygląda jak ogr :P

Gość Dżeniii o dżeniiiiiii
Mam 9 fotek dżenusi i jeszce ogra na dokładkę :)