Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta bez samochodu

audi A4-co sadzicie?

Polecane posty

dobry samochod?

niezły, ale jeśli liczysz na legendę o bezawaryjnej niemieckiej motoryzacji to raczej bym się tak nie nastawiał... miałem, psuł się, problemy z elektroniką, wtryskami i turbiną...

Gość e---------w-eeeeeeelinka
mam i nie narzekam, uwielbiam, moj jak do tej pory sie nie zepsol,(odpukac) ma 3 lata, jest zgrabniutki i sliczniutki:D

a jaki rocznik mieliscie? wiadomo, ze nie kupie nowego, bo nie nie stac

ja miałem chyba 2001 - sprzedałem jak się gwarancja skończyła, bo jakoś nie nastrajała mnie optymizmem dalsza eksploatacja

Gość iwika1987
Nie wiem za bardzo jak sie sprawuje ten samochodzik, ale jest sliczny. :) Mialam A3 nie bylo zadnych problemow. Wiec mysle ze z A4 bedzie dobrze.

Gość lynn
autorko nie napisałaś najważniejszej rzeczy...Który model ? który rocznik ? "niezły, ale jeśli liczysz na legendę o bezawaryjnej niemieckiej motoryzacji to raczej bym się tak nie nastawiał... miałem, psuł się, problemy z elektroniką, wtryskami i turbiną..." i tu się kolego z Tobą nie zgodzę. Albo kupiłeś model z felernego źródła, albo nie wiesz jak się obchodzić z diesel'ami... Mam, jestem bardzo zadowolony - oszczędny, dynamiczny ! Nie mam żadnych problemów z elektroniką, nie mam problemów z turbiną...(trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić!) nie mam problemów z wtryskami...(wystarczy tankować na sprawdzonych stacjach...) W razie jeszcze jakiś pytań to pisz...

Kolega miał w dieselu. autko łądne ale psuło się. sprowadzone z niemiec i po duzym przebiegu wiec poprostu mocno rozklekotane :)

Gość dwa i pół
wszystkie niemieckie moją ogromne przebiegi bo mają nimi gdzie jeździc (autostardy) ale napweno nie są rozklekotane

Gość lynn
dlatego jak sprowadzać z niemiec to albo samemu jechać po samochód, albo sprowadzać u sprawdzonej osoby (dobry znajomy, rodzina). NIGDY Z SALONU !!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Niemieckie auta = drogie części i naprawa :) i broń boże diesel :)

Gość gość
Ja nie narzekam i moim Audi juz troche jezdze. A jak coś sie dzieje mam sprawdzony serwis Autoreduta wiec tez wiem gdzie w razie czego podjechac.