Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy raz coś takiego widzę

Bezmyślny kurier, co zrobić?

Polecane posty

Hej, powiedzcie mi proszę co mam zrobić. Zamówiłam coś na allegro - za pobraniem, płatne przy odbiorze. Dziś kurier mi to przywiózł, podpisałam się i weszłam do domu po kasę, a on w tym czasie...odjechał!!! Wołałam za nim, ale nie zareagował :o Nie ma tu żadnego nr telefonu, na necie jest nr tylko do centrali w warszawie. Co ja mam z tym zrobić? Wróci się czy nie? To jest jego problem czy mój? :o

Gość grrrrrrrr
kurierów tak gonią że się chłopakowi nie dziwię

Ale co ja mam z tym teraz zrobić? Nie chcę mieć problemów ani robić ich komuś. On ma mój numer, ja niego numeru nie mam, ale on nie wie, że mu się cosik pomyliło... :o

Gość linijkaaaaaaaaaaaaaaaaa
kurierzy naprawde maja taki nawal roboty, ze mogl zwyczajnie zapomniec. jestesmy tylko ludzmi i kazdy moze sie pomylic. szczegolnie gdy ma duzo roboty i sie spieszy. pewnie bedzie mial przerabane chlopak, jak wieczorem pojedzie do biura i bedzie sie musial rozliczyc. chyba sie skapnie i sam sie wroci. moze zadzwon do niego jak masz numer.

Gość zadzwoń do firmy kurierskiej
numer znajdziesz na ich stronie , powiedz z jakiej miejscowości dzwonidz to oni znajdą namiar na odpowiedniego kuriera

No właśnie piszę, że nie mam numeru. Jak bym miała to bym zadzwoniła od razu, a tak to nie wiem co mam zrobić...

Na stronie jest numer tylko do centrali w warszawie. Jak tam zadzwonię i im powiem o co chodzi to jeszcze mu narobię problemów :O

Gość zadzwon do centrali
a on zadzwonia bezposrednio do kuriera i po sprawie nam kurier pomylił przesyłki i tez nie mialam numeru i dzwoniłam do centrali a oni dzwonili do niego i przyjechal potem to zamienic

A nie zorientuje się sam??? No bo jak go np. wywalą za bezmyślność?

To już byłoby chyba skrajnie idiotyczne :o

No bo nie chcę mieć problemów, że nie zapłaciłam :o Ale to chyba jego problem a nie mój???