Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocne dłonie.....

Rozmowa dla potrzebujących!!!!

Polecane posty

Gość Pomocne dłonie.....

Hej. Wychodzimy z inicjatywą pomocy osobom, dla których rozmowa jest ukojeniem problemów życia codziennego. Nie jesteśmy co prawda wykształconymi psychologami, nasza wiedza pochodzi głównie z życia, zainteresowań, książek a także kierunków studiów spokrewnionych z psychologią. Gdyby ktoś chciał pogadać zapraszamy zupełnie bezinteresownie i w miarę naszych możliwości: powiew_wiatru@vp.pl w_poszukiwaniu_sensu@op.pl ,, Jeden szuka położnika dla swoich myśli, drugi kogoś, komu by pomógł: w ten sposób powstaje zajmująca rozmowa. '' Fryderyk Nietzsche

Gość Pomocne dłonie.....
O seksie też możemy oczywiście porozmawaić.

Gość Pomocne dłonie.....
Ktoś widzimy się podszywa i urządza sobie żarty, a to powazny post.

Gość Wyrywam ogony wiewiórkom
Po prostu nie mogę się powstrzymać. Widok wiewiórki wierzgającej rozpaczliwie łapkami w chwili, gdy pozbawiam ją ogona tuż u nasady działa stymulująco na mój układ nerwowy i wywołuje u mnie erekcję. Co powiniennem zrobić ? Czy można to leczyć ? Pmóżcie, proszę 😭

Gość Wiewiórka z urwanym ogonem
:( Jeśli ktoś zdecyduje się z nimi korespondować - ostrożnie z ujawianiem swojej tożsamości.

Droga Wiewióro, rozumiem, że swoim zachowaniem chcesz wzbudzić kontrowersje, zesłać nasz temat na manowce itp. ale naprawdę sobie daruj. Czasem są w życiu takie sytuacje, że człowiek potrzebuje popadać, czego rzeczywistym obrazem są chociażby niektóre, powtarzam niektóre tematy na kafe, wyłączając oczywiście wszelkie prowokacje. Może rzeczywiście ktoś będzie chciał skorzystać z naszej propozycji także proszę odpuść sobie.

Gość smuuutnaaa
Ale jaką mozna miec pewnośc, ze to to jest rzeczywiscie prawda, a nie jakas sciema???

Jestem wprawdzie tylko kaleką wiewiórką, ale gdybym był popieprzonym przywódcą jakiejś popieprzonej sekty to właśnie tu i w taki sposób zacząłbym werbować swoich wyznawców. :p Ja nikomu nie odmawiam prawa do korespondencji. Zalecam tylko daleko idącą ostrożność. :)

Pewności nigdy mieś nie można. Wiewióra rozśmieszyłaś nas z ta sektą. Nie mamy zamiaru tu dawać dowodów naszej autentyczności po prostu jeżeli ktoś chce to sam moze sie przekonać i tyle. Miałyśmy dobre zamiary, ale jak widac tutaj każdego zjada, eh życie

"tutaj każdego zjada, eh życie" Odnoszę wrażenie, że to was denerwuje. Może chcecie o tym porozmawiać, podzielić się z nami kafeterianami swym niepokojem ? :classic_cool:

Przepraszam. nie chciałem Was wyprowadzić z równowagi. Opowiedzcie proszę o waszym dziciństwie :classic_cool:

Nie bedziemy wdawać się w idiotyczne dyskusje prowokujące do kłotni bo to nie ma najmniejszego sensu. Jesli ktoś będzie potrzebował zapraszamy. Inicjatywa ma takie podłoże, że nam tez kiedyś ktoś w taki sposób bardzo skutecznie pomógł. Stąd pomysł.

Gość Pomocne dłonie......
Jesteśmy homo.

Nikt nie mówił o specjalistycznej pomocy psychologicznej, co zostało zawarte w pierwszym poście. Nie mamy zamiaru dyktować nikomu warunków życia, tylko po prostu służyć rozmową. Zatem dlaczego Wiewióro nie robisz afery połowie Kafeterianów, którzy wyrażają swoje opinie, przedstawiają rady.

Gość Taka jedna szalona ona:::
Hm, fajna sprawa takie coś, tez kiedyś pisałam z taka jedna dziewczyną przez neta anonimowo i mi to bardzo pomogło, nie znałyśmy się więc łatwo było o niektórych sprawach mówić:)

Gość MruwkaZet
Wlasnie mialam pisac ze czuje sie samotna i chce z kims pogadac:(

Gość Taka jedna szalona ona:::
No to korzystaj, masz podane adresy.

Gość MruwkaZet
Na pewno skorzystam :) dobrze że są ludzie którym innych los nie jest obojętny.

Gość Szalona Andzia>>
Tak, tylko, ze jak widzisz inni po nich jadą, oskarżają o jakieś sekty itp, a przecież tu nikt nikogo do niczego nie zmusza.

Gość GUTEK............
JA TEŻ CHĘTNIE BYM SKORZYSTAŁ, NIE GŁUPIE TO NIE GŁUPIE!