Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleopatra II

Czy 67cm w talii to bardzo dużo????????

Polecane posty

Gość Kleopatra II

ja wlasnie tyle mam, brzuch mam plaski cwicze hula hop ale niektóre dziewczyny mają w talii nawet 60cm.:( ile wy macie?

Gość 170/52/70D
ja mam tyle samo :)

Gość Kleopatra II
no ale waszym zdaniem to duzo czy mało. ile wazycie? ja waże 56kg przy 168cm i powiem wam ze jestem szczupła brzuch tez płaski ale wydaje mi sie ze 67cm w talii to duzo

sądzę, że niedużo, bo cięzko jest znaleźc pasek na 65 w pasie (tyle mam, noszę rozmiar 36). Większośc to 75+ 60 w pasie miałam jak nosiłam rozmiar 34 i jeszcze ludzie zwracali uwagę na moją "wąską talię". Więc 60 to mało, 67 to OK.

Gość Kleopatra II
ja też noszę rozmiar 36:) hmm bo tak sie zasugerowałam tymi wymiarami modelek 60 gora 62 cm w talii

Gość 170/52/70D
a ja nigdy nie mialam 60 cm w pasie najmniej mialam 62 cm :) uwazam ze 67 to normalny standardowy rozmiar :)

Gość no ja znam takich, ze
to zależy jakie masz proporcje ile masz w biodrach i w biuście

Gość piekno to chudosc
jas też mam 168 cm ale waze 50 kg :/ ehhh cwiczcie laski. widzialam dzisiaj niunie co miała 58 cm w talii piekna jest no ale waży 41 kg

Gość Jak się mierze luźno to mam 72
A jak się ścisnę, to 57. Mam metr siedemdziesiąt i ważę pięćdziesiąt siedem kilo.

piekno to chudosc -> tylko ciekawe czy ta dziewczyna która widziałaś miała jakikolwiek biust i kształtką pupę

Gość 170/52/70D
Levviatan zwróce ci uwagę nie nazywaj ludzi "szkieletami" bo ktoś może ciebie nazwać grubasem.Osobiście jestem przeciwna nadmiernemu odchudzaniu jak i obtłuszczeniu tu i ówdzie wszystko powinno miec swoje granice... moja znajoma waży 41 kg mierząc 165 kg ( biust spory) wzystko zalezy od budowy a nie od tabelek ...

Ps, w biodrach mam koło 88 a w biuście 94 po prostu jestem tak zbudowana, moja mama też tak ma. Babcia całe życie chwaliła się że ma w pasie tyle co scarlet o'hara. I w ogole tego nie widać, chyba, że się chce podkreślić:-)

puknij się w łeb!! Dużo??? Następne pokolenie wieszaków na ubrania!!! Moim zdaniem jest istotne 1. czy nie masz wyraźnej nadwagi( nie mówie tu o 2kg) lub niedowagi 2 czy masz wyraźne wcięcie w talii? czy obwód bioder i biustru różni się o jakies 25-30 cm od tali??

Gość no ja znam takich, ze
jezeli masz w biuscie 94 to ok proporcje są zachowane tylko jakos tak mało w biodrach masz,jestes pewna, ze dobrze sie zmierzyłas? w najszerszym miejscu?

Gość Kleopatra II
no ja jak sie scisne to mam 58cm ale to chyba nie na tym polega zeby sie sciskac a zeby zmierzyc normalnie:D moje wymiary to 87-67-87 waga jak juz pisalam 56kg na 168cm

Jestem. Mojej matce kiedyś ginekolog powiedział, że przy takich wąskich biodrach nie urodzi dzieci. Genetyka. Ale jak widać rozmnażamy się, więc nie ma co zawsze wierzyć lekarzom na słowo ;)

Gość 170/52/70D
pijesz do mnie czy generalizujesz?

myślę że 67 cm to nie jest tak źle, szczególnie że podobno wymiar idealny w tej części ciała u kobiet to 60 cm

Gość Kleopatra II
no wąłsnie a to jednak 7cm różncy

wszystko zależy od proporcji ciała bo jeśli w biodrach ma niewiele więcej to to może być za dużo ;p 170/52/70D -> między innymi do ciebie

Gość oo matkoo
przerazilam sie!!! mierzylam sie przed chwila i mam takie wymiary: biust- 83 cm (male tzytzki😭) talia - 71 cm ! uda- 93cm