Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleopatra II

Czy 67cm w talii to bardzo dużo????????

Polecane posty

Gość bivyu
sama sie zglos... na lekcje kultury, chamko

Kurde, to wszystko zależy od figury, proporcji, wzrostu... Ja mam 164cm wzrostu i ważę 52 kg. Jestem szczupła i drobna, choć pewnie wg niektórych "gruba". Mam piersi, dupkę i wcięcie w talii, bo mam figurę klepsydry. Moje wymiary to 92/63/93 i jestem happy. A to, że mam 63cm w talii nie oznacza że jestem chuda, tylko, że mam dużą różnice - między biodrami a talią. Ale fajnie to wygląda. Do tego cyc pic :) i jest oki. Taki X ze mnie :) ale każdy jest inny. Ja nie mam wzrostu :(

Gość masakrzejszyn didididi
ja mam 65 i 178 i czuje sie jak spaslak :O

Gość bivyu
kształt - też mam tyle w talii, biodra i biust po 95 cm:) zajebiście to wygląda i do chudości mi daleko, albo mogę być i dla kogoś chuda, obym wyglądała tak, jak wyglądam. chciałabym całe życie mieć takie proporcje jak teraz :)

Gość bivyu
my sie chwalimy wszystkimi wymiarami :)

Hej :) Naczytałam się o różnych wagach, wzrostach i wymiarach talii. Oto moje. Jako że zaczynam się odchudzać, będą mniejsze. Chcę pokazać, że można ważyć "odrobinę" więcej, a mieć wcięcie w talii, które eksponuje pupę i piersi. :) Ważę 62 kg przy wzroście 169cm. Biust- 94cm talia - 67cm Biodra - 100cm Czyli można ważyć 62kg i mieć 100cm w biodrach... Wystająca pupa po prostu ;)

Gość 178cm
a co sądzicie o 67 cm w talii przy 178 cm wzrostu? W biodrach mam 97

Gość łałałiła
e tam, wzrost ma znaczenie. Nie ma. Moja przyjaciółka ma 159 cm wzrostu i 71 cm w talii a ja 179 wzrostu i 67 cm w talii - wychudzona nie jestem, a ona gruba też nie. I co wy na to? :P