Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleopatra II

Czy 67cm w talii to bardzo dużo????????

Polecane posty

Gość oo matkoo
dodam ze jestem szczupla... wydaje mi sie ze nawet za chuda. Mam 170 cm i waze 56 kg

Gość Kleopatra II
w 4 miesiacu ciązy niektóre kobiet nie maja jeszcze wcale brzucha wiec to nic dziwnego

Gość 170/52/70D
170/52/70D -> między innymi do ciebie" Nie rozsmieszaj mnie :D

Gość jhvhgfchfjknmjk
malo ja mam 76 a i tak dobrze wygladam

Gość oo matkoo
Levviatan - nie powiedzialabym ze to sa fajne wymiary. wydaje mi sie ze to duzo no ale nie widac tego po mnie;)

Gość gfshgfhg
ja 170 cm wzrostu,57 kg wagi i 75 cm w talii,kiedys mialam 60 cm,ale to bylo zanim dzieci urodzilam,chciala bym miec mniej w talii ale nie wiem co zrobic

Gość smanna
A ja mam 67 w najwęższym miejscu w talii, 170 i 62,5 kg wagi i czuję się z tym bardzo dobrze. Spasiona nie jestem, mam spory tyłek i cycka też się znajdzie trochę. I co wy na to? W tych czasach większość dziewczyn które nie mają BMI na stopniu niedowagi jest wyzywana od zapasionych grubasów.

Każda z nas ma inne kształty. Inną figurę i proporcję... Gdzie indziej odkłada jej się tłuszczyk, a dodam, że norma to od 20 do 35 %. Jeżeli czujesz się dobrze ze swoją tuszą, masz dobra kondycję i samopoczucie to wszystko jest OK! Nie ma co się wzorować na wychudzonych dziewczynach... One prawie nic nie jedzą... Mają liczne niedobory składników odżywczych, witamin i mikroelementów... Poza tym tak jak piszą faceci - seksowna babka powinna mieć na czym usiąść i czym oddychać! ;) "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo tuczące." Edward Murphy "Nie możesz mieć wszystkiego. Gdzie byś to położył?" Ann Landers

Gość Monique2222
tak to duzo . ja mam 61

Gość Monique2222
a i wieszakiem nie jestem . w biodrach mam np 92

Gość Monique2222
wazne zeby bylo 30 cm pomiedzy talia a biodrami wtedy jest ok

Monique2222 - to się ciesz, że odziedziczyłaś w genach taką ładną figurę, ale każdy jest inaczej zbudowany i nie każdy może mieć tak szczupłą talię, choćby się bardzo starał, a 67 to naprawdę niedużo!

Gość Monique2222
no ale mowie jesli ona ma w biodrach okolo 97 to tez ma dobra sylwetke

Gość dzieki dzieki dzieki wielkie
nie duzo, ja mam 64

Na wstępie napisałaś, że dużo ;) ale OK rozumiem o ci Ci chodzi - o proporcje. Owszem takie proporcje są najlepsze - bo seksowne dla facetów. Ładnie wcięta talia jest super pociągająca dla nich. Ale wierz mi, że mało kobiet ma takie idealne proporcje :] Także ciesz się, że wygrałaś na genetycznej loterii :)

Gość poli24
jestem chłopakiem,mam w talii 92 cm i wcale nie uwazam ze jestem gruby,mam szczupłą sylwetke ciała, Dziewczyno,jestes strasznie chuda,ja w w talii jestem 20 cm szerszy od Ciebie a waze 70 kg przy wzroscie 180...Ty chudzielcu:P

Gość nhhnbu
Autorko, jestes naprawde taka kretynka czy tylko udajesz?? Jak mozna mowic o rozmiarze talii nie uwzgledniajac wzrostu?:O Chyba jest roznica pomiedzy osoba mierzaca 160cm, a 175cm:O

Gość nhnhnhn
ty jestes kretynką bo autorka napisała ze ma 168 wzrostu i 56 wagi

Gość wkurzona bardzo kobieta
67 cm to tak normalnie raczej. Ja mam 59, ale ja ważę 47 kg przy wzroście 165 cm. Zaraz powiecie, że nie mam pupy i cycków, ale mam wymiary 92-59-87, więc myślę, że całkiem niezłe ;).

Gość ndsmbe
pewnie masz brzuch brzuch płaski bez zbytniego wcięcia, albo jesteś po prostu masywna, wynik całkiem całkiem ja mam 63 cm, za to w biodrach 96 cm :)

Gość poli1986
dziewczyny,jestescie paskudne anorektyczki:(

Gość ndsmbe
a Ty paskudny spaślak :P

Gość wkurzona bardzo kobieta
poli obok anorektyczki to ja nawet nie stałam.

Gość klimikanka
ja wygladam jak patyczak. mam 177 cm 80/58/85 przejebane ! wiec sie ciesz swoją figurką.

Gość głupiutka edytka
a ja mam 166cm wzrostu i waze 47kg. I mam właśnie 67 w talii. Wiec mam sie uwazac za grubą ? haha :D Kazdy ma inną budowe ciała więc nie ma co porównywać

Gość nhnhnhn
walsnie co poniektore dziewczyny sa takie głupie ze az sie plakac chce. a te co piszą ze 67 to duzo to powinny sie na leczenie zgłosic idiotki