Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OBAMKA

POMOCY ! to jakiś koszmar

Polecane posty

Co mam zrobic ? Od 3 lat po złamaniu nogi przytyło mi sie trochę . nie jestem otyła czy w ogóle gruba ale nie podoba mi sie moje ciało :[ nogi mi przytyły i pupa.. wszędzie prawie rozstępy mam :[ waże 60 kg na 172,173 cm . Wiem , odzywiam się zle , bo wcale nie jadam warzyw itd . Ale ogólnie sie leń zrobiłam :[ Chce miec sliczne chude nogi i pupkę jak kiedys . :{ przed wakacjami w tym roku głodowke sobie robilam - z 5 dni - dluzej nie wytrzymalam bo znudzilo mi sie ciagle picie wody . i efekty widoczne byly tylko na cyckach ;[ , brzuchu - ktory wcale nie jest duzy . A nogi ? nic

Gość bele de jour
kobieto cwiczenia, cwiczenia i cwiczenia a nie glodowka:o

Gość grrrrr...........
Nastepna kretynka :O "Chcialabym a nie chce mi sie, wiem co robie zle ale nie mam ochoty tego zmienic... POMOCY !! "

skakalam na skakance lub biegalam , cwiczylam w domu ale to na nic , bo to dluzej niz 2 tygodnie nie trwało :( głodowka wiem , ze glupota była ale wtedy miałam zamiar rowniez sie poniej oczyscic i zacząć sie zdrowo odzywiac ; ale rowniez nic z tego

tyć dalej trzeba i nie będzie problemu, a czy 60 kg to dużo na kobiete ?? jeszcze przy takim wzroście ??

a propos ! tak poza tym to boje ze jak bede regularnie , czesto cwiczyc itd to zamiast schudnąc to mi się powiększy tu i uwdzie przez mięsnie

wiem sama ze nie jest tragicznie. ale jeszcze4 lata temu nie miałam problemu z tłusczykiem. mam grube nogi o ! przytyły mi w ciagu tych paru lat i chce schudnąc ! mam rozstępy nawet na łydkach , udach itd. po złamaniu nogi sie rozleniłam i przytyłam ! i chce wrocic do dawnego ja