Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina jak malinnna

Opodatkowanie kościoła zmiast podwyżki VAT-u. podpisz!!!

Polecane posty

Gość co za głupota i chamstwo
nie są złodziejami. żyją z ofiar wiernych! Wam nic do tego..nie dajesz..to nie masz prawa brac...w tkaim razie opodatkujcie darczynców...tych co dają dary pienięzne..chorym W Niemczech na koscioł jest odprowadzany stały podatek..aby nie dawac na tace...wierni nie musza dawac na tace..bo podatek od ludzi idzie wprost na kosciol..a polska to juz do głowy dostaje... ja bym opodatkowała posłów.

a inne koscioły? one dopiero maja kase..nie tylko wiernych ale i zagranicznych pastorów..je opodatkujcie.. wolni chrzescijanie..baptysci itp.. co za głupota...jak niewierny moze rzadac podatku z instytucji na która nie łozy i nie wierzy? chamstwo i głupota

jedynym rozwiązaniem jest podateliniowy. Ale bogaci posłowie tego chc unikanc i sa gotowi opodatkowac prostytutki złodzie aut i koscioł..co za chamstow wprowadzic podatek liniowy. od razu dziura podatkowa zostanie zaszyta. Nikt tak nie okrada i nie okradał panstwa...jak politycy.

Gość jak dlugo czeka sie na maila
potwierdzajacego petycje?? przyjdzie jeszcze dzisiaj czy spodziewac sie mam go za miesiac?

Gość ona ta od motora
ja dostalam po niecalej minucie :)

Gość
Kościoła judaistycznego?

Gość Żydomason z Torunia
powinno być w jak w Niemczech, gdzie podatki na daną wspólnotę religijną płaca tylko zainteresowani w dupie mam uczestniczenie w utrzymywaniu stada księży na wymierających wioskach wraz z infrastrukturą religijną zamki i pałace popadają w ruinę, to kościoły tym bardziej mogą

Gość Wujek rada dobra
Won do chlewika- tym którzy dorwali się do żłoba. Podwyższaja podatki- chcą władzy absolutnej.

Gość kalina jak malinnna
jesli placić to wszyscy no nie... Można się pod tym podpisać dla mało zorientowanych!!!

To jest wobec księży zbyt pobłazliwę:P.Kler powinien zostać niemal cały oskarżony o przestępczość zorganizowaną i zlikwidowany przez kata a ich majątek w całości skonfiskowany:classic_cool:.