Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czy to prawda?

stosunek po miesiacu przerwy

Polecane posty

Mam do was pytanie...Nie kochalismy sie z zona przez miesiac czasu...Czy po takim czasie moglem ja zaplodnic?? Czy w moim nasieniu po tak dlugiej przerwie nie bylo juz plemnikow zdolnych do zaplodnienia??? Z gory dziekuje:)

To by bylo wspaniale:) Ale czytalem ze jak facet ma duza przerwe to w spermie nie ma juz plemnikow zdolnych do zaplodnienia jest to tylko jakas maz...

Ale przecież powstają też nowe plemniki i jeśli jeden z tych świeżych trafi to mamy dzidzię, czy nie tak? :)

Gość blablabala
A mi sie wydaje ze jest wręcz odwrotnie. Po krotkiej abstynencji jest wiecej plemników.

skąd takie rewelacje :) plemniki są zawsze. Raczej przy zbyt częstym współżyciu(kilka razy dziennie) nie dają rady się "zregenerować", dlatego przy staraniach lekarze zalecają współżycie co drugi dzień

PaulinaKiss dokładnie :) masz zupełną rację, a te "przeterminowane" są wymieniane na nowe co około 3mies., nawet jeśli nie współżyjesz

Gość mika mika ....
plemniki ciągle się odnawiają i "rodzą się nowe" Dodatkowo taka przerwa tylko sprzyja nagromadzeniu mocnego "materiału siewczego" No i te najzdolniejsze mogą przeżyć w kobiecie nawet 72 godz Więc... zawsze masz szanse na potomka